Dolar 32,6006
%0.39
Euro 34,8345
%0.29
Altın 2.492,480
%0.32
Bist-100 9.524,00
%-0.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güven'den çarpıcı 'Sosyal' mesajlar

Güven'den çarpıcı 'Sosyal' mesajlar

CHP İzmir vatandaşa sosyal projelerle ulaşmak için yapılan çalışmaları değerlendirmek üzere, koordinasyon toplantısı düzenledi. Toplantıda çarpıcı mesajlar veren İl Başkanı Asuman Ali Güven, "AKP'nin değil halkın gündemini takip edeceğiz, vatandaşın her işinde yardımına koşacağız" dedi.

  • Ege Postası
  • 12.01.2017 - 10:58

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, ilçe başkanlıklarının sosyal işlerden sorumlu başkan yardımcılarını topladı. CHP İzmir Sosyal işlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Serpil Yıldırım’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, ilçe dayanışma grupları tarafından hayata geçirilecek projeler, eğitim, esnaf, engelliler, öğrenciler, yaşlılar, esnaf ve çiftçiler olmak üzere, yedi başlık altında toplandı.CHP İzmir İl Başkanlığında düzenlenen toplantıya katılan  CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven örgüte önemli mesajlar verdi.

YOKLUK VE UMUTSUZLUĞA BAŞ KALDIRIYORUZ

Türkiye’nin gelecek adına önemli bir dönemeçte olduğunun altını çizen CHP İzmir İl Başkanı Güven, “Bir ülke düşünün ki, halkın yarısından fazlası yoksulluk sınırında yaşıyor, ülkenin yüzde 20’ye yakını işsiz durumda, memleket iktidar tarafından teröre adeta teslim edilmiş bir manzara yaşasın, iktidarın tek derdi başkanlık sistemi olsun. Bu ne insanlığa, ne dine, ne de vicdana sığar. Halk yoksulluğa, işsizliğe ve yalnızlığa terk edilmişken, bizler halkımıza reva görülen bu yaşamı kabul etmiyoruz. CHP İzmir olarak, küçük dokunuşlarla, işbirliği ve imece ruhuyla vatandaşlarımızın sıkıntılarını gidermeye, yarasına merhem olmaya, AKP’nin yarattığı yalnızlık ve yokluk duygusundan onları kurtarmaya çalışacağız. Her CHP’li artık kendisinden çok sokağında yardıma ihtiyacı olan komşusunu, okula gidemeyen veya masrafları karşılanamayan çocuklarımızı, bakıma muhtaç olan yaşlılarımızı düşünecek. Bu halka AKP’nin reva gördüğü yokluk, yalnızlık ve umutsuzluk dolu geleceğe baş kaldırıyoruz” dedi.

AKP’nin kendisi ve saltanatından başka bir şey düşünmediğini ve bunun için her şeyi feda etmeye hazır olduğunu herkesin gördüğünü dile getiren Asuman Ali Güven, sözlerini şöyle sürdürdü.

BEKLENTİSİZ BİR ŞEKİLDE HALKIMIZIN YANINDAYIZ

"Bu başkanlık uğruna gençlerini ölüme, halkını kaosa ve yokluğa mahkum eden saltanat ve makam sevdalılarına başkanlığı da verseniz, her türlü yetkiyi de verseniz doymak bilmezler. Yeni sömürülecek kaynaklar bulur, bu uğurda halkımızı kurban vermeye devam ederler. Biz CHP olarak onların bu korku ve baskı politikalarına boyun eğmediğimiz gibi, vatandaşımızı da AKP’ye ve onun başkanlık sevdasına kurban etmelerine izin vermeyeceğiz. Gerçekleri örtmek için, suçlarına ve yolsuzluklarına kılıf uydurmak için sürekli gündemi değiştirmek ve krizleri büyütmek istiyorlar ama biz onların değil, halkın gündemiyle meşgulüz. Tüm sosyal işlerden sorumlu yöneticilerimden belirlenen projeleri hayata geçirmelerini bekliyorum. Sokak sokak, köy köy dolaşacağız ve gerçek ihtiyaç sahiplerine yalnız olmadıklarını, CHP’nin hiçbir beklenti, içinde olmadan yanlarında olduğunu göstereceğiz."

Toplantıda konuşan CHP Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Serpil Yıldırım’da “Tüm ilçelerin yaptıkları sosyal projeleri, düzenli olarak il başkanlığına bir rapor eşliğinde bildireceklerini,  İl Başkanlığının da bu projelere destek sağlayarak, gerekli durumlarda yerel yönetimlerin harekete geçmesi için koordinasyonu sağlayacağını” söyledi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.