Dolar 32,4210
%-0.2
Euro 34,7472
%-0.64
Altın 2.441,820
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güven'den Baykal'a ziyaret

Güven'den Baykal'a ziyaret

Ankara'da bulunan CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, İbn-i Sina Hastanesi'nde tedavi gören eski Genel Başkan Deniz Baykal'ı da ziyaret etti. Güven, Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi paylaştı. Güven, "Sayın Deniz Baykal'ın sağlık durumu her geçen gün iyiye gidiyor. Artık konuşuyor ve sık sık müzik dinliyor" dedi. Güven'den eski Genel Başkan'a ziyaret

  • Ege Postası
  • 11.11.2017 - 14:28

EGEPOSTASI- Bir dizi temaslarda bulunmak üzere dün Ankara'ya giden ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na İzmir'deki kongre süreciyle ilgili brifing veren İl Başkanı Güven, bugün de eski Genel Başkan Deniz Baykal'ı ziyaret etti.

Baykal'ın doktorlarından ve sürecin başından beridir Deniz Baykal'ın yanında bulunan CHP Aydın Milletvekili Prof.Dr.Metin Lütfü Baydar'dan bilgi aldı.

HIZLA İYİLEŞİYOR

Geçirdiği rahatsızlık sonrası Ankara İbn-i Sina Hastanesi'nde tedavisi devam eden Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi paylaşan Güven, “Önceki Genel Başkanımız Deniz Baykal’ı hastanede ziyaret ettim. Hızla iyileşiyor.Konuşuyor ve sık sık müzik dinliyor.Hızla iyileşen Genel Başkanımız en kısa sürede ayağa kalkacak ve aramıza dönerek bizlerle mücadeleye devam edecek” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.