Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güneydoğu’nun en büyük konut projesi Antepia'da ev teslimleri başladı

Güneydoğu’nun en büyük konut projesi Antepia'da ev teslimleri başladı

Gaziantep kent mimarisi ve dokusunun modern bir anlayışla ele alındığı, sosyal olanakları ve ayrıcalıklı yaşam alanlarıyla şehre birçok ilki getiren Antepia’nın, 614 konutluk Safir Mahallesi’nde ev teslimleri başladı. Teslimler, Agora...

  • Ege Postası
  • 22.05.2013 - 14:15
Gaziantep kent mimarisi ve dokusunun modern bir anlayışla ele alındığı, sosyal olanakları ve ayrıcalıklı yaşam alanlarıyla şehre birçok ilki getiren Antepia’nın, 614 konutluk Safir Mahallesi’nde ev teslimleri başladı.

Teslimler, Agora Çarşı meydanında yapılan barbekü partisi ve özel etkinlikleriyle kutlandı. Gazianteplilerin göl kenarında keyifli zaman geçirdikleri etkinlikte yetişkinler ve çocuklar temiz havanın ve güzel tabiatın tadını çıkardı. Etkinliklere, Anteplilerin büyük ilgi gösterdiğini ileten Paralel Yapı Genel Müdürü Hayri Özhelvacı, ayrıca Agora Meydanı, Fener Cafe ve yaz kış yeşil kalarak doğanın içinde yaşıyormuş hissi verecek sahre alanları gibi sosyal imkanlardan tüm Antepialıların yararlanabileceğini söyledi. Özhelvacı, "Gaziantep’te yaşayan seçkin bir kitleyi buluşturan Antepia projesinin Agora Çarşı Meydanı eğlenceli partilere ev sahipliği yaparak, yeni çekim merkezi olacak." dedi.

Bölgenin en büyük konut projesi olan Antepia’da inşaat ve satış sürecinin hızla devam ettiğini belirten Özhelvacı, şöyle devam etti: “Antepia projemizde teslimler başladı. İlk etap Safir Mahallesi’nden ev sahibi olan Antepialılar göl kenarındaki evlerinde yaşamaya başlayacaklar."

55 AY 0 FAİZ AVANTAJI DEVAM EDİYOR

Antepia projesinin, satışı devam eden Yakut ve Zümrüt etabındaki daireler için banka kredili ve şirket bünyesinde özel ödeme koşulları yer alıyor. 55 ay sıfır faiz avantajının yanı sıra Antepialı olmak isteyenlere yüzde 60 banka kredili, yüzde 10 peşinat ve yüzde 30 ara ödeme fırsatı sunuluyor. 2+1 dairelerden başlayıp 9+2 yalıya kadar uzanan farklı tipteki konutların yer aldığı Antepia’nın Zümrüt ve Yakut Mahallesi’ndeki fiyatlar 262 bin 700 TL ile 1 milyon 909 bin 200 TL arasında değişiklik gösteriyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.