Dolar 32,5877
%0.35
Euro 34,8366
%0.3
Altın 2.508,650
%0.97
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gümüldür'de festival zamanı

Gümüldür'de festival zamanı

Menderes Belediyesi tarafından düzenlenecek Gümüldür Mandalina Festivali için geri sayım başladı. Cuma günü gerçekleşecek festivalde Sibel Can da konser verecek. Menderes ünlü sanatçıyı ağırlayacak

  • Ege Postası
  • 13.11.2018 - 09:08

İlçenin en önemli ekomomik kaynaklarından birisi olan Gümüldür mandalinasının tanıtımı, üreticilerin desteklenip teşvik edilmesi ve ürünün yeni pazarlara ulaşması amacıyla Menderes Belediyesi tarafından 16 Kasım Cuma günü Gümüldür Amfi Tiyatro ve Meydanı’nda Gümüldür Mandalina Festivali düzenlenecek.

Mandi ile gün boyu etkinlik

Gün boyu sürecek etkinlikler kapsamında etkinlik alanında çocuklar için oyun grupları yer alacak. Mandalina üreticisi ve halk eğitim merkezi kursiyerleri de kurulacak standtlarda vatandaşlarla buluşacak. Gümüldür Satsuma Mandalinasının maskotu Mandi de festivalde yer alacak.

Sibel Can konseri

Akşam gerçekleşecek kortejde ise 500 metrelik dev Türk bayrağı vatandaşlar tarafından etkinliğin gerçekleşeceği alana taşınacak. Kortej sonrası ise sevilen sanatçı Sibel Can konseri gerçekleşecek.

Mandalinanın seçtiği topraklar

Herkesi etkinliğe davet eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “İlçemizin en önemli temel kaynakları arasında Gümüldür mandalinası ilk sıralarda yer alıyor. Menderes Belediyesi olarak böyle önemli bir ürünü desteklemek adına festivalimizin ikincisini gerçekleştireceğiz. Tüm İzmirli vatandaşlarımızı mandalinanın cenneti, mandalinanın seçtiği topraklarda, Gümüldür de yapacağımız festivalimize davet ediyorum “ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.