Dolar 32,3309
%0.25
Euro 35,0754
%-0.13
Altın 2.298,440
%0.92
Bist-100 9,06
%2.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gümrükçü'ye 20.yıl ödülü

Gümrükçü'ye 20.yıl ödülü

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü’ye 1923 Sosyal Sorumluluk Platformu Çalışma Grubu, Cumhuriyet değerleri için 20 yıldır verdiği mücadele ve başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim etti.

  • Ege Postası
  • 30.12.2017 - 16:42

Kemalist birikimi 2000’li yıllara taşımak, Kemalist gelecek vizyonu oluşturmak ve Gençleri Cumhuriyet değerleri doğrultusunda yetiştirmek amacıyla çalışmalarını sürdüren 1923 Sosyal Sorumluluk Platformu Çalışma Grubu, CHP İzmir’in genç ve başarılı siyasetçisine teşekkür ederek “ailemizin bir parçası, yol arkadaşımız, uzun yıllar kol kola Cumhuriyet mücadelesini gerçekleştirdiğimiz Utku Gümrükçü’yü başarılarından dolayı kutluyor, gençlere yol gösteren duruşunu, Mustafa Kemal Atatürk sevdasını ve değişen dünyada siyasetin yeni tarzını en güzel örnekleri ile uygulayan arkadaşımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Plaketi almaktan dolayı gurur duyduğunu belirten Utku Gümrükçü “Cumhuriyet yolunda, kardeşliğe, emeğe ve adalete inanan biri olarak Anadolu’nun kurtuluş mücadelesinden bugüne önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün başlattığı vatan kavgasına bağlı kaldım. Üniversiteli bir genç olarak Türkiye’nin dört bir yanında tanıdığım ve yıllarca bir arada üretmekten dolayı gurur duyduğum 1923 geleneği ve onun temsilcileri gençlere teşekkür ediyorum. Omuzlarımızda ağır bir sorumluluk var ama başarıya ulaşmak için tüm birikime sahibiz. Bu birikimi ülkemizin en karanlık günlerinde sorumluluk üstlenmiş insanlar olarak gençlere aktarmaya devam ediyoruz. 1923 Sosyal Sorumluluk Platformu  Çalışma Grubu’nda olan genç arkadaşlarımız da bizlere yeni ufuklar açıyor. Kalıpların içine sıkışmadan çağdaş Cumhuriyet gençleri olarak değişen dünyayı algılamak ve Mustafa Kemal’in izinden gelecek vizyonu yaratmak çok önemli. İşte bugün bana bu plaketi takdim eden arkadaşlarımla bu vizyonu yaratacak birliktelikleri oluşturmaya devam edeceğiz ve birleşe birleşe toplumda kaybolan güveni inşa etmeye devam edeceğiz. Uzun ve çetin bir yoldan bugüne ulaştık daha gidecek çetin yollar var ama yıllardır verdiğim mücadelemde Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyeti’ne olan inancım beni dimdik ayakta tuttu, tutmaya da devam edecek” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.