Dolar 32,5351
%-0.02
Euro 34,8611
%0.09
Altın 2.428,460
%0.22
Bist-100 9.706,00
%-0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gümrükçü İl kongresinde oy kullanamayacak

Gümrükçü İl kongresinde oy kullanamayacak

CHP Çiğli İlçe Kongresi’nde 232 oy ile zafere ulaşan Utku Gümrükçü’nün İl Kongresinde oy kullanma hakkı, il yöneticiliği den istifa edeceği için düşecek. Kendini delege yazdırmayan Gümrükçü’nün nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu oldu. Gümrükçü mazbatasını aldığı gün il yönetiminden istifa ederek yerini 1. yedek olan Adnan Alabay’a devredecek. Böylece Alabay il delegeliği hakkı kazanmış olacak. Kongre sonrası ilginç tablo

  • Ege Postası
  • 18.12.2017 - 09:13

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP Çiğli İlçe Başkanlığı'na seçilen Utku Gümrükçü’nün kendisini listeye il delegesi yazdırmaması nedeniyle il kongresinde oy kullanması tehlikeye girdi. İl yöneticiliği yapan Gümrükçü mazbatasını aldığı gün bu görevinden istifa ederek yerini 1. yedek olan Adnan Alabay’a devredecek.  Alabay il yönetimine girerek il delegeliği hakkı da kazanmış olacak. Ancak Gümrükçü kendini il delegesi olarak listeye yazmadığı için il kongresinde oy kullanamayacak.

İL BAŞKAN ADAYI OLACAK MI'

Kulislerde ismi il başkanlığı için de geçen Gümrükçü’nün nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu oldu. Kongreden 232 oy alarak bir dönem sonra ilçe başkanlığı görevini üstlenen Gümrükçü’nün il başkanlığı için aday olması ve seçilmesi halinde yerine ilçe yönetimi içinden genç bir ismin başkan seçileceği iddia ediliyor.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.