Dolar 32,5253
%0.04
Euro 34,8412
%0.51
Altın 2.428,490
%-0.18
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gümrükçü Çiğli'de aday

Gümrükçü Çiğli'de aday

CHP'de kongre maratonu devam ederken, en son sandık kurulacak ilçe Çiğli'de adaylar ortaya çıkmaya başladı. Ne yapacağı merak edilen İlçe Eski Başkanı Utku Gümrükçü, Egepostası'na konuştu, "Adayım" dedi.

  • Ege Postası
  • 08.12.2017 - 09:50

EGEPOSTASI - CHP’de İlçe kongreleri devam ederken Çiğli ilçesinde adaylar netleşmeye başladı. Daha önce Erkan Akar, ardından İlçe Eski Başkan Yardımcısı Mert Özcan sosyal medya hesabından ‘Beyaz Liste’den aday olduğunu duyurdu. İsmi adaylık için geçen ve ne yapacağı merak edilen CHP Çiğli İlçe Eski Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Utku Gümrükçü sessizliğini Egepostası’na bozdu. Gümrükçü Çiğli’de yapılacak kongrede aday olduğunu açıkladı. 

Delege seçimlerinde ilçe ve belediye yapısına karşı liste çıkaran Ali Rıza Koçer ve Aziz Buğa’nın beyaz listesinin zafer kazanmasının ardından ekiplerin alacağı tavır merakla beklenirken, beyaz liste içindeki adaylar da tek tek ortaya çıkmaya başladı. Beyaz listede Erkan Akar, Mert Özcan, Behçet Köymen adaylık açıklamaları yaptı. Adaylar arasında adı geçen İlçe Eski Başkanı ve İl Yöneticisi Utku Gümrükçü ise uzun süre sessiz kalmayı tercih etti.

GÜMRÜKÇÜ: ADAYIM

Ancak Gümrükçü'nün adaylık açıklaması yapmaması kulislerde il başkan adayı olacağı şeklinde yorumlanırken, Gümrükçü’den flaş açıklama geldi. Radyo Egepostası Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Umutoğulları'na adaylığı ile ilgili açıklama yapan Gümrükçü “Çiğli’de yapılacak ilçe kongresinde İlçe Başkanlığına adayım” dedi. Gümrükçü sözlerine söyle devam etti;

“Delege seçimlerinden sonra beyaz liste bileşenleri olarak yapılan görüşmelerde İlçe Başkan adayı olmak isteyen arkadaşlar gibi bende ilçe başkanlığına aday olduğumu ifade etmiştim. Ve aday belirleme yönteminin belirlenmesi için yapılan protokole benim de aday olmak için imzamın olduğunu göreceksiniz. Bu protokolde delege arkadaşlarımızla yapılacak mini bir ankette ”kimi aday görmek istersiniz” sorusu sorulacak. Ben de burada delege arkadaşlarımın belirleyeceği göreve talibim” dedi.

Beyaz listede adayların belirlenmesi için yapılan protokolde Gümrükçü ‘nün imzası olduğu görülüyor.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.