Dolar 32,4684
%0.18
Euro 34,5610
%0.19
Altın 2.473,240
%-0.4
Bist-100 9.560,00
%-1.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gümrük müşavirleri seyahat için İZTO’ya başvurabilecek

Gümrük müşavirleri seyahat için İZTO’ya başvurabilecek

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Elmasoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında görev amaçlı şehirler arası seyahat yapmak isteyen gümrük müşavirlerinin izin belgesi için kendilerine başvurabileceğini bildirdi.

  • Ege Postası
  • 09.04.2020 - 15:08

Elmasoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, İZTO üyelerinin Kovid-19 sürecinde ticaret hayatlarını devam ettirebilmeleri için var güçleriyle çalıştıklarını belirtti.

Yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini ilgili kurumlara aktardıklarını vurgulayan Elmasoğlu, şunları kaydetti:

"Şehir giriş ve çıkışları için getirilen sınırlama nedeniyle gümrük müşavirliği hizmeti veren üyelerimizin yaşadığı sorunu İzmir Valiliğine ilettik. Bu dönemde görev amaçlı şehirler arası seyahat yapmak isteyen gümrük müşavirleri izin için İZTO'ya başvuru yapabilecek. Bu konuda İzmir Valiliği ile mutabık kalındı. Başvuru formlarının seyahatlerinden 48 saat önce eksiksiz olarak doldurarak imzalı bir şekilde '[email protected]' adresine iletilmesi yeterli olacak."

Seyahat izin formlarının İZTO'dan elden teslim alınabileceği gibi başvuru sırasında belirtilen adrese kargo ile gönderilebileceğini aktaran Elmasoğlu, üyelerin yaşadığı sorunların çözümü için ellerini taşın altına koymaya devam edeceklerini kaydetti.(AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.