Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güler: Demokrasi mücadelesinden emekli olunmaz

Güler: Demokrasi mücadelesinden emekli olunmaz

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Birgül Ayman Güler, DİSK-Emekli-Sen Konak Şubesi’ni ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 08.11.2012 - 11:24
 Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Birgül Ayman Güler, DİSK-Emekli-Sen Konak Şubesi’ni ziyaret etti.

Güler, “Emekliliğim geldiğinde muhakkak katılacağım bir sendika”
Emekli-Sen Konak Şube Başkanı İbrahim Yılmaz ve sendika üyeleri tarafından karşılanan Güler’e CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz ve CHP’li üyeler eşlik etti.

“Emeklilerin Sorunlarından Çok Halkın Sorunlarıyla İlgileniyorlar”
Emekli-Sen Konak Şubesi Başkanı Yılmaz, Güler’in Sendikalarına yaptığı ziyaret dolayı sendika olarak mutluluk duyduklarını belirterek, “Bizim 2700’e yakın üyemiz var bunların birçoğu CHP’ye üye, bizler AKP İktidarının yarattığı hukuksuzluklara karşı eylemler yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. CHP’nin tüm milletvekillerinden bu eylemler esnasında destek bekliyoruz” dedi.

Emekli-Sen Konak Şubesi ziyaretinde şube başkanı ve üyelere hitaben bir konuşma yapan Güler, “Başkanın konuşmalarından anladığım kadarıyla Emekli-Sen Konak Şubesi emeklilerin sorunlarından çok halkın sorunlarıyla ilgileniyor. Emekli –Sen Konak Şubesi Başkanı İbrahim Yılmaz’a ve tüm sendika üyelerine gösterdikleri bu duyarlılıktan dolayı teşekkür ederim. Yaptığınız çalışmaların da ne kadar cesur ve korkusuzca eylemler olduğunu basın aracılığıyla görüyorum.” dedi. Güler, Emekli –Sen’in yaptığı eylemlere ve çalışmalara katılmak için ekstra bir çaba göstereceğini belirti.

Örgütlü Güç!
Emekliliği geldiğinde Disk-Emekli –Sen’in muhakkak katılacağı bir sendika olduğunu belirten Güler, “Emekli-Sen, çalışan beyaz yakalıların ve mavi yakalıların yani en iyi eğitim görmüş insanların, emekliliklerinde mücadelelerine devam ettikleri için Türkiye’nin en ilerici hareketlerinden biridir. Emeklilik günlerinde bu muazzam iş gücünün bir araya getirilmesi ve bu iş gücünün, Türkiye’nin siyasal gücüne, kaderine bir şekilde örgütlü güç olarak katılması çok önemli. Bunu kim düşündüyse ve tabi bu projenin içinde yer alan sizlere, ben de bir kez daha teşekkür ederim. Sendikanızın her neye ihtiyacı olursa, o ihtiyacı karşılama bakımından, biz CHP ve Cumhuriyetçi kadrolar olarak elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya söz veriyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.