Dolar 32,5576
%0.26
Euro 34,7677
%0.1
Altın 2.490,460
%0.24
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gruşçu'dan adaylık açıklamasında önemli mesajlar: Birileri aday olurken hep...

Gruşçu'dan adaylık açıklamasında önemli mesajlar: Birileri aday olurken hep...

CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, 22 Aralık'ta gerçekleşecek ilçe kongresi öncesi 'yeniden' diyerek adaylığını resmi olarak açıkladı, "Bu ailenin bir ferdi olarak kendimi bu partiye emanet ediyorum. Ben sizin bir kardeşinizim; kendimi size emanet ediyorum.Yükümüz ağır hedefimiz büyük. Türkiye'ye hakim olacak bir CHP iktidarını birlikte hazırlayacağız.Daha gidecek çok yolumuz var" dedi. Öte yandan Gruşçu'dan gençlik çıkışı geldi. Gruşçu, "Birileri aday olurken hep 'Kendimizden sonra gençleri getireceğiz, gençlere değer vereceğiz' der. Bugüne kadar fazla bir örneğini görmedik.Gençlere hep afiş astırıp broşür dağıttırdılar." ifadelerini kullandı. Gruşçu'dan adaylık açıklamasında önemli mesajlar

  • Ege Postası
  • 15.12.2019 - 15:48

EGEPOSTASI- CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, partisinin ilçe başkanlık binası önünde yeni dönem için aday olduğunu açıkladı. Kaynaşma programı kapsamında kahvaltı düzenleyerek partililerle buluşan Gruşçu, daha sonra ilçe binasına gelerek yoğun bir kalabalığa seslendi. Bina önünde bekleyen kalabalık, Gruşçu'yu büyük bir coşkuyla karşıladı.

Partililere, "Sizler, demokrasinin, adaletin, barışın ve özgürlüğün teminatısınız" diye seslenerek konuşmasına başlayan Gruşçu, "Sizler, baskılara ve zulümlere asla boyun eğmemiş olanlarsınız. Anadolu'nun her köşesinde yüreğinde iktidar aşkıyla yanıp tutuşan ve o günü görünceye dek durmadan mücadele edenlersiniz. Sonuna kadar Mustafa Kemal'in askeri olmuş olanlarsınız. İşte, biz bu mücadeleyi birlikte veriyoruz. Cumhuriyetin ilkelerine inanmış olan insanlar burada. Mücadele gücümüzü daha da artıracağımız, bizi bir araya getiren, sevgi, saygı, güven, bağlılık ve emek esasıyla çalışıyoruz. Burası sizin eviniz, bizler sizin aileniz" dedi.

'HEDEFİMİZ BÜYÜK'

Türkiye'de çok büyük sorunlar olduğunu, bu sorunları asla kavga ve dövüşe mahal vermeden aşmak istediklerini söyleyen Gruşçu, "Kol kola girdiğimizde meyveye dönecek filizler..." dedi. 22 Aralık'ta gerçekleşecek olan Konak İlçe Kongresi'nin adını "100'üncü Yıl Kongresi" koyduklarını da belirten Gruşçu, "Çünkü 2023'ü hedefliyoruz. Bu seçimler 2023'te CHP'yi iktidara taşıyacak seçimlerden biri. Konak kongresi tüm Türkiye'ye çok önemli mesajlar verecek. şimdiden bilim komitemizi hazırladık. Kongremizin sonunda Türkiye'nin temel sorunlarıyla ilgili çalışma gerçekleştirilecek. Arzum, tüm ilçe kongremizin, il kongremiz ve kurultayımızın da birlik ve beraberlik içinde güçlü Türkiye'yi kuracak anlayışla gerçekleşmesidir. O yüzden yükümüz ağır, hedefimiz büyük. Çünkü bugün tüyü bitmemiş yetimin hakkını savunarak, aç yatanın hakkını görerek onlara umut vaat etmek istediğimiz için yükümüz ağır. Konak İlçe Örgütü'nün yaratacağı genç kadrolar bu hedefleri yani toplumumuzun sorunlarını çözebilecek iradeye sahip olacaktır" dedi.

'SEVDAMIZ TÜRKİYE'

Kongrede aday olacak isimlere de başarılar dileyerek sözlerini sürdüren Gruşçu, "Uzlaşı içinde bir parti içi yarış olmasını diliyorum. Asla bireysel hesaplar içinde olmadık, olmayacağız. Şerefi ile haysiyeti ve onuru ile oynanmaya çalışılan delege arkadaşlarımızın ve örgütümüzün yanında olacağız. Onların haysiyetini ve şerefine bugüne kadar satmadı,k sattırmayacağız. Güçlü bir ilçe kongresi yaparsak, delegesiyle, başkanıyla, örgütüyle kucaklaşan bir ilçe kongresi gerçekleştirirsek güçlü de bir il kongresi gerçekleştiririz. Güçlü bir il kongresi gerçekleştirirsek güçlü bir kurultay gerçekleştiririz. Güçlü bir kurultay demek, güçlü bir Türkiye demektir. Bizim sevdamız Türkiye'dir. İşte, bu yüzden kendi içimizde değil Türkiye'nin sorunlarıyla ilgileneceğiz" ifadelerini kullandı.

'EĞER KUCAKLARSANIZ...'

"1933'te yani Cumhuriyet'in 10'uncu yılında '15 milyon genç yarattık her yaştan' diyorduk. Şimdi yine bir 15 milyon genç geliyor" diyerek sözlerini sürdüren Gruşçu, "Şimdi o gençlere kulak verme zamanıdır. Ben kapısı her zaman vatandaşına, üyesine açık genç bir ilçe başkanıyım. Asla o kapıyı kapalı görmeyeceksiniz. Her zaman o kapıyı açarak vatandaşın sorununu dinlemeye ve onlara çare olmak için mücadelemi sürdüreceğim. Ben, 'bu' ya da 'şu' demeden CHP ekibinin bir ferdiyim. Bu ailenin bir ferdi olarak kendimi bu partiye emanet ediyorum. Ben sizin bir kardeşinizim; kendimi size emanet ediyorum.Yükümüz ağır hedefimiz büyük. Türkiye'ye hakim olacak bir CHP iktidarını birlikte hazırlayacağız. Daha gidecek çok yolumuz var. Birileri aday olurken hep 'Kendimizden sonra gençleri getireceğiz, gençlere değer vereceğiz' der. Bugüne kadar fazla bir örneğini görmedik. Gençlere hep afiş astırıp broşür dağıttırdılar. Şimdi sağımda, solumda yanımda bulunan genç arkadaşlarımla... Buyurun genç bir ilçe başkan adayı burada. O da sizin adayınız. 35 yaşında bu ülkenin sorununu kendi sorunu sayan genç bir ilçe başkanı. Eğer kucaklarsanız sizin sorunlarınız için sizlerle çalışacak bir arkadaşınız... O yüzden diyoruz ki: Daha gidecek çok yolumuz var..." diye konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.