Dolar 32,5435
%-0.01
Euro 34,8597
%-0.02
Altın 2.435,800
%0.23
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Grand Plaza A.Ş.'nin genel müdür yardımcılığına Hakan Kılıç atandı

Grand Plaza A.Ş.'nin genel müdür yardımcılığına Hakan Kılıç atandı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediye bünyesindeki şirketlere atamalarını sürdürüyor. Başkan Soyer son olarak, Grand Plaza A.Ş.’nin Genel Müdür Yardımcılığına Hakan Kılıç getirdi. Kılıç, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Narlıdere’de CHP’den aday adayı olmuş ancak aday gösterilmemişti.  O şirkete genel müdür yardımcısı oldu

  • Ege Postası
  • 24.07.2019 - 11:21

HAYRULLAH YILDIZ/EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Grand Plaza A.Ş.’nin Genel Müdür Yardımcılığına Hakan Kılıç getirildi. Hakan Kılıç, 31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP’den Narlıdere Belediye Başkanı Aday Adayı oldu ancak aday gösterilmedi. Hakan Kılıç’ın da İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Grand Plaza A.Ş’ye yönetici olarak atanmasının ardından yönetim kadrosunun büyük bölümü CHP’de siyaset yapan isimlerden oluştu. Grand Plaza A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul Silivri’de Belediye Başkanlığı görevini yürütürken 31 Mart’ta yeniden CHP’den Belediye Başkan Adayı gösterildi ancak seçimi Cumhur İttifakı’nın ortağı MHP’ye kaybetti. 

YÖNETİM KADROSUNDA SİYASETÇİ SAYISI ARTIYOR 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yönetim kadrosunda bu atamayla birlikte aktif siyaset yapan isimler listesine bir kişi daha eklendi. Ege Şehir Planlama A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Başak, Karabağlar Belediye Başkan Aday adayıydı ancak aday gösterilmedi. İZELMAN A.Ş.’nin Genel Müdürü Burak Alp Ersen da CHP’den Tire Belediye Başkan Aday Adayı oldu ancak Millet İttifakı çercevesinde Tire’nin İYİ Parti’ye bırakılmasının ardından CHP Tire’de aday çıkarmadı. 

Daha öncede Karabağlar’da aday adayı olan Heval Savaş Kaya İZBETON Genel Müdürlüğüne,  Selçuk’tan aday adayı olan Emir Cömert de İZBELCOM A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Yaklaşık bir buçuk yıl önce CHP İzmr İl Örgütü’nde siyaset yaparken, aldığı kararla İYİ Parti’ye geçen Serkan Uçma da İZELMAN A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığına getirilmişti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.