Dolar 32,5855
%0.34
Euro 34,7925
%0.17
Altın 2.511,510
%1.09
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepeli taraftarları kızdıran paylaşım!

Göztepeli taraftarları kızdıran paylaşım!

Bornova Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından Spor Toto Süper Lig'de bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ı kutlaması Göztepeli taraftarları isyan ettirdi. Gelen tepkiler üzerine paylaşım sosyal medya hesaplarından kaldırıldı. Göztepeli taraftarları kızdıran paylaşım! Tepki yağdı...

  • Ege Postası
  • 20.05.2019 - 13:56

EGEPOSTASI- Spor Toto Süper Lig'de en ciddi rakibi Medipol Başakşehir'i sahasında 2-1 mağlup eden Galatasaray bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Sarı-kırmızılılara tebrik yağarken, Bornova Belediyesi de sosyal medya hesabından "Şampiyon Galatasaray... Galatasaray'a gönül veren tüm hemşehrilerimizi tebrik ediyoruz" paylaşımı yaptı. Belediyenin paylaşımına Göztepeli taraftarlar büyük tepki gösterdi.

Küme düşecek takımların son hafta belirleneceği ligde Göztepe'nin adeta ligde kalma mücadelesi verdiğini belirten taraftarlar, Bornova Belediyesi'ni eleştiri yağmuruna tuttu. 

Taraftarların sosyal medyadaki en büyük platformu Göz Göz TV'de "Şehrinin takımı kader maçına çıkarken otobüs vermeyip, bir İstanbul takımını tebrik etmek populizmin geldigi son noktadır. Bornova Belediyesi unutmamalıdır ki 2 haftada bir belediyenin reklamı Telekom Arena'da değil Göztepe sayesinde Doğanlar Stadyumu'nda görülmektedir." paylaşımında bulundu.

Gelen tepkiler üzerine Bornova Belediyesi paylaşımı yayından kaldırdı.

Öte yandan bir çok belediye başkanı, milletvekili ve siyasetçi Galatarasay'ı kutlarken, Bornova Belediye Başkanı Mustaf İduğ'un da tebrik mesajını silmesi dikkat çekti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.