Dolar 32,3721
%0.17
Euro 34,9916
%-0.21
Altın 2.326,010
%0.24
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepeli taraftarlara deplasman müjdesi

Göztepeli taraftarlara deplasman müjdesi

Türkiye 1'inci Ligi'nde pazar günü Süper Lig yarışındaki en önemli rakiplerinden Eskişehirspor'a konuk olacak Göztepe'ye müjdeli haber geldi. Öte yandan Göztepeli taraftarlar deplasman yasağının kalkmasıyla birlikte biletlere hücum etti.  Deplasman yasağı kalktı

  • Ege Postası
  • 14.03.2017 - 15:24

İZMİR - Eskişehir İl Spor Güvenlik Kurulu'nun geçen hafta sarı kırmızılı taraftarlara, bu karşılaşma için koyduğu deplasman yasağı, kulüpler ve taraftarların çabası, valiliklerin olumlu yaklaşımıyla kaldırıldı. Eskişehirspor yönetimi, Göztepe'ye bir jest daha yaparak bilet fiyatlarını da düşük tuttu. 

7 Mart'ta açıklanan yasak haberiyle şaşkına dönen sarı kırmızılı yönetim, aynı zamanda 1'inci Lig Kulüpler Birliği Başkanı olan Eskişehir Başkanı Halil Ünal, İzmir Valisi Erol Ayyıldız ve Eskişehir Valisi Azmi Çelik'le görüşerek yanlıştan dönülmesini istedi.

Hem Göztepe, hem de Eskişehirsporlu taraftarlar, sosyal medyada yasak kararına günlerce ortak tepki gösterdi. İki takımın sezonun ilk yarısında İzmir'de oynadıkları maçta taraftarlar arasında olay yaşanmadığına dikkat çeken kulüpler de Süper Lig'de yasakların kalktığı ortamda deplasman hakkına engel olunmamasını talep etti. 

Kulüpler ve taraftarların çabası, valilerin sağduyusuyla maç, Göztepe taraftarına da açıldı. Eskişehir Yeni Stadyum'da pazar günü saat 18.30'da başlayacak karşılaşmada sarı kırmızılı taraftarlara 1750 kişilik yer ayrılacak. Eskişehir yönetimi, misafir tribün biletlerini 7 TL olarak belirledi. Diğer tribünlerin bilet fiyatları 6-54 TL arasında değişiyor. 

Göztepe'den biletlere hücum

Türkiye 1'inci Ligi'nde pazar günü şampiyonluk yarışındaki kritik maçlarından birinde en yakın rakiplerinden Eskişehirspor'a konuk olacak Göztepe'de taraftarlar, Eskişehir İl Spor Güvenlik Kurulu'nun geçen hafa koyduğu deplasman yasağının kalkmasıyla birlikte biletlere hücum etti. 

Eskişehir Yeni Stadyum'da oynanacak müsabakada sarı kırmızılı taraftarlar için ayrılan 1750 bilet, Passolig'in internet sitesinde satışa çıkar çıkmaz yarım saat içinde tükendi. Göztepeli taraftarlar, deplasmandaki zorlu karşılaşmanın biletlerine gösterilen ilgiyi sosyal medyada esprili göndermelerle değerlendirdi. 

Taraftarların twitter'daki, "Göztepe Es-Es deplasmanına gidiyor. 1750 bilet Tam35 dakikada tükendi", "TAM 35 dakikada 1750 bilet bitti", "Bilet çıkar çıkmaz Tam 35 dakikada bilet tüketen taraftara Göztepe denir", "Göztepe deplasman sever", "Keşke futbolcular da taraftar kadar inansa" şeklindeki mesajları dikkati çekti. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.