Dolar 32,3695
%0.16
Euro 34,9596
%-0.3
Altın 2.325,370
%0.21
Bist-100 9,13
%0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepeli Gökhan'ın sırrı

Göztepeli Gökhan'ın sırrı

GÖZTEPE'nin sezon başında en flaş transferlerden biri olarak Kayseri Erciyesspor'dan renklerine bağladığı Gökhan Değirmenci'nin ilk 6 maçta takımın kalesini koruduktan sonra yerini Oğuzhan Bahadır'a kaptırıp yedek kulübesine mahkum eden sır, ortaya çıktı.

  • Ege Postası
  • 13.11.2015 - 14:32
İZMİR - Kulüpten verilen bilgiye göre, en formda olduğu dönemde annesi Hatice Değirmenci'nin karaciğerinde önemli bir rahatsızlık bulunduğunu öğrenen Gökhan, moral çöküntüsü içine girdi. Antrenmanlarda ve maçlarda konsantrasyon sorunu yaşayan usta eldiven, görevini bu yüzden Oğuzhan'a devretti.

Son olarak ligin 6'ncı haftasında İzmir'de 1-1 sona eren Balıkesirspor karşılaşmasında kaleyi koruyan Gökhan Değirmenci, sonraki dönemde annesinin tedavisine odaklandı. Hatice Değirmenci, iki gün önce ciddi bir operesyon için ameliyat masasına yatarken, 26 yaşındaki file bekçisi, annesinin başından bir an olsun ayrılmadı. 

Başkan Mehmet Sepil, teknik direktör Metin Diyadin, kaleci antrenörü Adnan Karahan ve takım arkadaşları, zor günler geçiren Gökhan'a bu süreçte büyük destek verdi. Sarı kırmızılı taraftarlar ise sosyal medyadan genç kaleciye moral veren mesajlar paylaştı.

3 FUTBOLCUDA ZARAR YOK

Göztepe'de transferin en yetkili isimlerinden Sportif CEO Barış Güçlü, teknik direktör Metin Diyadin tarafından kadro dışı bırakılan Benjamin Fuchs, Ertuğrul Arslan ve Barış Başdaş'a şu ana kadar 1 milyon TL ödendiğini söyledi. Güçlü, 3 futbolcuyla da maç başına sözleşme yapıldığını belirterek, "Taraftarımız yanlış transfer politikası izlediğimizi ve kulübün zarar ettiğini düşünmesin. Bir daha kadroya giremeyecek bu oyuncular devre arasına kadar bizden para alamayacak" dedi. 

Devre arasında 3 futbolcuya bonservis bedeli biçip kendilerine kulüp aramalarını söyleyeceklerini sözlerine ekleyen Güçlü, şu ana dek ödedikleri parayı da bu şekilde geri alacaklarını dile getirdi.

YUNUS YILDIRIM İÇİN SAHAYA ÇIKIYORLAR

Göztepe, milli maçlar yüzünden lige verilen aradan yararlanarak hakem Yunus Yıldırım'ın jübilesinde yarın Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 15.30'da başlayacak, 10 TL'den satılacak biletlerden elde edilecek gelir, Saruhanlı Anadolu Lisesi'ne bağışlanacak. 

İki kulübün yönetimi, Manisa Bölgesi'nin son dönemdeki en önemli hakemlerinden Yıldırım'ın jübilesinrde sahada olmaktan büyük mutluluk duyacaklarını söylerken, tüm Egeli futbolseverleri karşılaşmaya davet etti.

EMRAH BAŞLADI

Sezon başında bel fıtığı ameliyatı olduktan sonra uzun bir rehabilitasyon süreci geçiren Göztepe'nin golcüsü Emrah Metoğlu, bugün takımla çalışmalara başladı. Sabah yapılan çift kalede kısa süre de olsa sahada yer alan 26 yaşındaki futbolcunun ikinci yarıda forma giymeye hazır duruma geleceği bildirildi. Geçen sezonun devre arasında Orduspor'dan transfer edilen Emrah sarı kırmızılı formayı 14 maçta terletirken, filelere 6 gol bıraktı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.