Dolar 32,3286
%0.24
Euro 35,0658
%-0.16
Altın 2.301,820
%1.07
Bist-100 9,04
%2.68

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'ye Torbalı şoku; Başkan tahsisi iptal etti

Göztepe'ye Torbalı şoku; Başkan tahsisi iptal etti

Torbalı Belediye Başkanı CHP’li İsmail Uygur, bir önceki başkan AK Partili Adnan Yaşar Görmez’in Göztepe Kulübü’ne yaptığı 103 dönümlük arazi tahsisini iptal etti. Başkan tahsisi iptal etti! Taraftardan sert bildiri

  • Ege Postası
  • 13.06.2019 - 14:40

2014’te başkanlığı AK Partili Adnan Yaşar Görmez’e kaptıran ve 31 Mart Yerel Seçimleri’nde geri alan İsmail Uygur, belediyeyi borç batağında devraldığı açıklamalarıyla gündeme gelmişti. Başkan Uygur hakkında, açıklamaları nedeniyle İçişleri Bakanlığı soruşturma başlatmıştı. Son olarak ilçedeki Suriyeli esnafın kepenklerini kapatan Başkan Uygur’dan bu sefer Göztepe’yi üzecek bir hamle geldi. Başkan Uygur Torbalı’daki AK Parti yönetimi dönemine Göztepe’ye yapılan 103 dönümlük arazi tahsisini iptal etti. 

Başkan Uygur’un Torbalı Pancar’daki 103 dönümlük arazi için Göztepe’nin hiçbir yatırım yapmadığını öne sürerek bu kararı aldığı belirtilirken, konuyla ilgili Vali Erol Ayyıldız’ın devreye girmesi bekleniyor. Göztepeli olmasıyla bilinen AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atila Kaya’nın girişimleriyle Göztepe’ye tahsis edilen arazinin akıbeti merak konusu oldu.

TARAFTARDAN SERT TEPKİ

Gelişmeler üzerine Göztepe taraftarı sosyal medyadan ortak bildiri yayınladı. Göztepe'nin kimsenin siyasi reklam mecrası ya da malzemesi olmadığı belirtilen bildiride, "Unutmayın Göztepeliler iyiliği de hainliği de asla unutmaz. Göztepe'nin geleceğini oluşturacak bu tesisler bütün Göztepeliler için çok değerli ve önemlidir. İvedi bir şekilde yanlış karardan dönün." denildi. 

İşte o bildiri: 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.