Dolar 32,3264
%0.23
Euro 35,0759
%-0.13
Altın 2.300,200
%1
Bist-100 9,00
%2.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'ye Jahovic ilk kez rakip

Göztepe'ye Jahovic ilk kez rakip

Süper Lig'de yeni teknik patronu İlhan Palut yönetimindeki ilk maçta pazar günü Btc Türk Yeni Malatyaspor'u konuk edecek Göztepe, eski golcüsü Adis Jahovic'e İzmir'de ilk kez rakip olacak.

  • Ege Postası
  • 07.11.2019 - 11:53

Göz-Göz'e 2016-17 sezonunda 1. Lig'de transfer olup attığı 21 golle sarı-kırmızılıların 14 yıl sonra Süper Lig'e dönmesine büyük katkı sağlayan Makedon forvet, gollerine Süper Lig'de devam etti. 2017-18 sezonunun ilk yarısında Süper Lig'de Göztepe formasıyla 14 gol atarak devrede toplanan 30 puana büyük katkı yapan Jahovic, ara transfer döneminde Konyaspor'a satıldı. O dönem Jahovic'in ücretine zam istemesi, yeni sözleşme imzalamaya yanaşmaması tartışmalar yarattı. 

Göztepe'den ayrıldıktan sonra dönemin teknik patronu Tamer Tuna'yla telefonla arama polemiği yaşayan yıldız futbolcu, bir daha İzmir'de maça çıkmadı. Konyaspor'da 2017-18 sezonunun ikinci yarısında Konya'da oynanan maçta Göztepe'ye karşı son 27 dakikada forma giyen Jahovic, geçen sezon iki takım arasında ilk yarıda İzmir'de oynanması gereken maç öncesi Türkiye Kupası'nda kırmızı kart gördüğü için oynamadı. Jahovic, Konya'daki rövanşta ise 90 dakika sahada kaldı. Bu sezon sakatlık ve cezası olmayan Jahovic, pazar günü ilk kez Göztepe taraftarının önüne rakip olarak çıkacak. Jahovic, bu yıl Süper Lig'de 10 maçta attığı 9 golle krallık yarışında Alanyasporlu Cisse'yle birlikte zirvede yer alıyor. (DHA)

Göztepe, Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Öte yandan Süper Lig'de 10 Kasım Pazar günü BtcTurk Yeni Malatyaspor'u konuk edecek Göztepe, karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti.

Adnan Süvari Tesisleri'nde teknik direktör İlhan Palut yönetimindeki antrenmanın ilk bölümünde pas organizasyonları üzerinde duran Göztepeli futbolcular, daha sonra taktik çalıştı.

Andre Poko ve Lamine Gassama'nın tedavilerinin devam ettiği sarı-kırmızılı ekipte Hakan Çinemre ve Yusuf Talum, çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.