Dolar 32,5853
%0.34
Euro 34,8063
%0.21
Altın 2.505,070
%0.83
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe tam gaz!

Göztepe tam gaz!

Süper Lig'de son 4 maçında 8 puan toplayıp üst sıralara doğru tırmanan Göztepe, Ziraat Türkiye Kupası'nda da yoluna emin adımlarla ilerliyor.

  • Ege Postası
  • 04.12.2019 - 12:19

Turnuvada Yozgatspor 1959 ve Sivas Belediyespor'u saf dışı bırakan sarı-kırmızılılar, 5'inci tur ilk karşılaşmasında TFF 1'inci Lig ekibi Fatih Karagümrük'ü 2-1 yenerek rövanş öncesi avantajı kaptı. Yedek ağırlıklı bir kadroyla Vefa Stadı'nda mücadele eden Göz-Göz, oynadığı pozitif futbolla camiasını memnun etti. Ligde forma şansı bulamayan oyuncuların sergilediği performanstan son derece memnun kalan teknik direktör İlhan Palut, 90 dakika bitiminde futbolcularını tek tek kutladı.

YASİN DAMGA VURDU

Ligin deneyimli isimlerinden olan Yasin Öztekin, Fatih Karagümrük karşısında 1 gol ve asistle galibiyette büyük rol oynadı. Maçın 42'nci dakikasında Atınç'a gol pasını veren Yasin, 55'te Göztepe'nin 2'nci golünü kaydetti. İzmir ekibinde sezon başından bu yana bir türlü beklentileri karşılayamayan golcü Eren Derdiyok da sahaya on birde çıktı. Toplam 73 dakika oyunda kalan gurbetçi golcü, Yasin'e asist yaptı. Göztepe'de genç oyuncular kaleci Göktuğ, Yalçın, Atakan, Batuhan ve Ege de kupa sınavında İlhan Palut tarafından değerlendirildi. Hem Süper Lig'de hem de Türkiye Kupası'nda tam gaz yoluna devam eden Göztepe, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. (DHA)

Göztepe, MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarına başladı

Süper Lig'in 14. haftasında 7 Aralık Cumartesi günü deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak Göztepe, müsabakanın hazırlıklarına başladı.

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında dün İstanbul'da Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup eden Göztepe, MKE Ankaragücü maçı için ilk çalışmasını Adnan Süvari Tesisleri'nde gerçekleştirdi.

Teknik direktör İlhan Palut yönetiminde yapılan antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcular, pas çalışmasının ardından hücum ve savunma varyasyonları üzerinde durdu.

Göztepe'de sakatlıkları devam eden Andre Poko ile Yusuf Talum antrenmanda yer almadı. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.