Dolar 32,3336
%0.26
Euro 35,1187
%-0.01
Altın 2.302,480
%1.1
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe sosyal medyada Soyer'e bayrak açtı: SözNamusturTunçSoyer

Göztepe sosyal medyada Soyer'e bayrak açtı: SözNamusturTunçSoyer

Göztepe taraftarları, kulübe tahsisine sözü verilen 104 dönümlük arazinin tahsisinin iptal edilmesi ve verilen sözlere rağmen bugüne kadar herhangi bir girişim yapılmamasına tepki gösterdi. Taraftarlar sosyal medyada #SözNamusturTunçSoyer etiketiyle gündem oluşturdu.

  • Ege Postası
  • 29.09.2020 - 09:55

EGEPOSTASI- Torbalı Belediye Meclisi, 2019 yılında altyapı tesisleri için eski belediye tarafından Göztepe’ye tahsis edilen 104 dönümlük arazinin devrini iptal etmişti. Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur yaptığı açıklamada, arazinin imar planının olmadığını ifade edip devir için yeni bir planma yapılması gerektiğini söylemişti.

İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer de Göztepe taraftarının sorununu çözüme kavuşturma sözü vermişti. Ancak aradan yaklaşık 1,5 yıl geçmesine rağmen konuya ilişkin herhangi bir adım atılmadı.

Göztepe taraftarları, Başkan Soyer’in sözünü tutması ve söz konusu arazinin Göztepe Spor Kulübü’ne tahsis edilmesi için sosyal medyada #SözNamusturTunçSoyer etiketiyle gündem oluşturdu. Taraftarların oluşturduğu etiket kısa sürede gündemde birinci sıraya oturdu.

Taraftarlar ayrıca, taleplerini belirttikleri bir açıklama da yayımladılar. Açıklamada, “Yatırım yapıp gençlere spor yaptırmak adına sizlerden istediğimiz onlarca arsa ve tesisi yancılara peşkeş çekip bizi oyalamaya devam edecek misiniz” ifadeleri yer aldı.

İşte o açıklama;

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.