Dolar 32,3368
%0.18
Euro 35,1987
%0.05
Altın 2.245,700
%0.1
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe Rize deplasmanından bir puanla döndü

Göztepe Rize deplasmanından bir puanla döndü

Süper Lig'de Çaykur Rizespor, ligdeki ilk üç puanını arayan Göztepe'yi evinde ağırladı. Karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi. Göztepe Rize'den bir puanla döndü

  • Ege Postası
  • 15.09.2019 - 19:16

Süper Lig'in 4. hafta mücadelesinde, Çaykur Rizespor ile Göztepe karşı karşıya geldi. Mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi...

Ev sahibi Çaykur Rizespor karşılaşmaya Gökhan, Moroziuk, Abarhoun, Chatziisaias, Melnjak, Vetrih, Attamah, De Pauw, Boldrin, Umar, Samudio 11'i ile çıkarken, Göztepe ise Beto, Gassama, Alpaslan, Titi, Berkan, Poko, Soner, Halil, Serdar, Mossoro, Napoleoni 11'i ile maça başladı.

Ev sahibi ekipte Gençlerbirliği maçında ciddi bir sakatlık yaşayan El Kabir bu karşılaşmada da forma giyemedi. Göztepe'de ise savunma oyuncuları Wallace Reis ve Hakan Çinemre sakatlıkları sebebiyle arkadaşlarını yalnız bıraktı.

MAÇTAN DAKİKALAR

5. dakikada De Pauw'un sağdan ceza sahası içerisine sert ortasında altıpas üzerinde Umar'ın ayak içi plase vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.

22. dakikada Melnjak'ın soldan ceza sahası içerisine ortasında iyi yükselen Samudio'nun kafa vuruşunda, kaleci Beto, topu yumrukları ile çelmeyi başardı.

27. dakikada kazanılan köşe vuruşunda, Boldrin'in soldan ceza sahası içerisine ortasında Abarhoun'un kontrol edip vuruşunda, top az farkla yandan dışarı çıktı.

PENALTI İPTAL EDİLDİ

41. dakikada Berkan Emir'in ortasında kaleci Gökhan Akkan'ın elinden kaçırdığı top Serdar Gürler'in önünde kaldı. Bu futbolcunun vuruşunda Vetrih, topu çizgiden eli ile çıkarınca maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Vetrih'e de kırmızı kart gösteren Bitigen, VAR incelemesinin ardından pozisyonun ofsayt olması nedeniyle penaltı kararını ve kırmızı kartı iptal etti. 

Karşılaşmanın ilk devresi golsüz sona erdi.

59. dakikada Alpaslan kalecisine riskli bir geri pas attı ancak Beto kalesini çabuk terketti ve Boldrin'den önce topu uzaklaştırdı. 

DİREK İZİN VERMEDİ

68. dakikada Serdar Gürler'in kullandığı serbest vuruşta top üst direğe çarptı ve oyun alanına geri döndü. Sonrasında ceza sahasında yaşanan karambolde savunma topu uzaklaştırmayı başardı. 

85’inci dakikada Poko sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına topu kaleye gönderdi, ancak top kaleyi bulmadı.

Maçın son anlarında konuk Göztepe, rakibini ön alanda karşıladı ve Rizespor ise isabetli paslarla rakibinin bu baskısını kırmak için çabaladı. Ancak 90 dakikadan gol sesi çıkmayınca karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi. 

Bu sonuçla Çaykur Rizespor, 8 puanla 2. sırada kendine yer buldu. Göztepe ise 2 puanla 16. sırada ve düşme hattında kaldı. 

Stat: Çaykur Didi

Hakemler: Abdulkadir Bitigen , Mehmet Salih Mazlum , Mustafa Savranlar

Çaykyur Rizespor: Gökhan , Abarhoun , Attamah (Abdullah dk. 85 '), Boldrin , Nill De Pauw , Samudio (Scepovic dk. 70 ), Umar (Oğulcan dk. 77 ), Chatzıısaıas , Vetrih , Melnjak , Moroziuk

Yedekler: Tarık, Atakan, Barış, Dıomande, Burak, Oğuz Kağan, Orhan

Teknik Direktör: İsmail Kartal

Göztepe: Beto , Lamine Gassama , Berkan , Cristian Titi , Alparslan , Serdar (Ege dk. 85 '), Andre Poko , Halil (Eren dk. 60 ), Soner , Marcio Mossoro , Stefano Napoleoni (Batuhan dk. 76 )

Yedekler: Mehmet, Sanneh, Borges Mora, Castro Pereıra, Yasin, Schwechılen, Murat

Teknik Direktör: Tamer Tuna

Sarı kartlar: Atamah, Melnjak, Boldrin (Çaykur Rizespor), Halil Akbunar, Mossoro, Alparslan, Berkan (Göztepe)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.