Dolar 32,4648
%-0.07
Euro 34,8205
%-0.43
Altın 2.451,850
%0.64
Bist-100 9.893,00
%1.81

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe Rize'de galibiyet arayacak

Göztepe Rize'de galibiyet arayacak

Süper Lig'de ilk 3 haftada sadece 1 puan alabilen ve gol sevinci yaşayamayan Göztepe, 4. hafta mücadelesinde yarın Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Sarı-kırmızılı Rize'de galibiyet arayacak

  • Ege Postası
  • 14.09.2019 - 12:38

Süper Lig'de ilk 3 maçta Antalyaspor ve Beşiktaş'a yenilip Yukatel Denizlispor'la golsüz berabere kalan 1 puana sahip düşme potasındaki Göztepe, yarın üst sıralarda yer alan Çaykur Rizespor'a konuk olacak.

Henüz mağlubiyeti bulunmayan Çaykur Rizespor, ilk iki haftada Gençlerbirliği'ni 1-0, Demir Grup Sivasspor'u 2-1 mağlup etmiş, üçüncü haftada ise Beşiktaş'la 1-1 berabere kalmıştı.

Çaykur Didi Stadı'nda Abdulkadir Bitigen'in görev alacağı karşılaşma saat 17.00'de başlayacak. Henüz galibiyeti bulunmayan ve gol atamayan tek takım olan Göz-Göz'de sakatlıkları süren stoper Wallace Reis, Hakan Çinemre ile golcü Cameron Jerome mücadelede forma giyemeyecek. İzmir ekibinde transferin son gününde kadroya dahil edilen orta saha Marcio Mossoro, forvet Stefano Napoleoni ile stoper Atınç Nukan, Teknik Direktör Tamer Tuna'nın şans vermesi halinde ilk kez resmi bir maçta sarı-kırmızılı formayı giyecek. 

Sezona kötü bir başlangıç yaptıklarını ancak milli arada eksiklerini kapattıklarını ifade eden Tamer Tuna, Rize'ye mutlak galibiyet için gittiklerini söyledi. Yeni transferlerin takıma katılıp adaptosyon sorununu aşmasıyla seviyeyi yukarı çekeceklerine inandığını dile getiren genç teknik adam, "Hem oyun hem de oyuncu bazında gelişmeler gösterdiğimizi düşünüyorum. Çaykur Rizespor'u yenerek geride kalan ilk 3 haftayı hafızamızdan sileceğiz. Süper Lig'de kesinlikle kolay maç yok, bunun farkındayız. Ancak bu ligde kimse yenilmez değildir. Sadece en iyi şekilde konsantre olacağız ve kazanmak için 90 dakika mücadelemizi vereceğiz. Önemli bir sürece giriyoruz" yorumunu yaptı. 

Çaykur Rizespor'la 7. randevu

Süper Lig'de rakibiyle daha önce 6 maça çıkan Göztepe, bu müsabakalarda 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgiyle sahadan ayrıldı. Bu karşılaşmalarda 6 gol atıp, kalesinde 6 gol gören Göztepe, deplasmanda galibiyeti olmadığı 3 maçta 1 beraberlik ve 2 yenilgi yaşadı.

Geçen sezon İzmir'de rakibini 2-0 mağlup eden Göztepe, Rize'de ise rakibine 1-0 yenilmişti.

GÖZTEPE

Beto - Gassama, Sanneh, Titi, Berkan, Poko, Soner, Mossoro, Serdar, Napoleoni, Eren

(DHA-AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.