Dolar 32,5614
%0.07
Euro 34,9699
%0.41
Altın 2.423,710
%0.02
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe Özdeş'le ilk maçta

Göztepe Özdeş'le ilk maçta

Spor Toto Süper Lig'de son 4 maçını kaybedip düşüşe geçtikten sonra Teknik Direktör Bayram Bektaş'la yollarını ayırıp deneyimli çalıştırıcı Kemal Özdeş'ye 2.5 yıllık sözleşme imzalayan Göztepe, yarın 16. haftanın açılış müsabakasında Bursaspor'u konuk edecek.

  • Ege Postası
  • 13.12.2018 - 11:34

Spor Toto Süper Lig'de son 4 maçını kaybeden Göztepe, yeni teknik direktörü Kemal Özdeş'le ilk karşılaşmasında yarın İzmir'de Bursaspor'la karşılaşacak.

Bornova Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.30'da başlayacak.

Teknik direktör Bayram Bektaş ile yollarını ayırarak Kemal Özdeş ile anlaşan Göztepe, 16. haftaya 18 puanla 12. sırada girdi.

Ev sahibi Göz-Göz'de sakatlıkları bulunan sol bek Traore ile stoper Hakan'ın yanı sıra cezalı savunmacı Kadu forma giyemeyecek. Tedavileri süren Atakan, Deniz ve Ngando'nun durumu ise maç saatinde netleşecek. 

Ceza sınırında bulunan Celso Borges, Tayfur Bingöl ve Alpaslan Öztürk yarın sarı kart görmeleri halinde ilk yarının son maçı olan MKE Ankaragücü karşısında mücadele edemeyecek.

Sezona Kasımpaşa ile başlayan ancak 7. haftada İstanbul ekibinden ayrılan Kemal Özdeş, Göztepe'nin başında ilk sınavına çıkacak. Karşılaşmanın bilet fiyatları VIP tribünü 270, numaralı tribün 162, kuzey kale arkası 22 ve misafir tribün 28.5 TL olarak belirlendi. Göztepeli ve Bursasporlu taraftarların geçen sezon olduğu gibi müsabakayı yine birlikte izleyeceği ifade edildi. Pazartesi günü sözleşme imzalayıp iş başı yapan Kemal Özdeş, Bursaspor maçını kazanıp yeniden çıkışa geçeceklerini söyledi. 

Bursaspor'la 35. randevu

Süper Lig'de Bursaspor'la daha önce 34 maça çıkan Göztepe, 12 galibiyet, 8 beraberlik ve 14 yenilgi aldı.

Bursaspor'a 30 gol atan sarı-kırmızılı ekip, kalesinde 36 gol gördü.

İzmir'de rakibiyle karşılaştığı 17 maçta sahadan 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgiyle ayrılan Göztepe, iç sahada 22 gol atıp, kalesindeki 12 gole engel olamadı.

Geçen sezon Bursa'da rakibiyle golsüz berabere kalan Göztepe, İzmir'de 2-1'lik sonuçla galip geldi.

"Bir Atkı Bir Oyuncak"

Göztepe Kulübünün Türk Kızılayı İzmir Şubesi ile ortaklaşa düzenlediği "Bir Atkı Bir Oyuncak" kampanyası kapsamında köy okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrencilere gönderilmek üzere taraftarlar, yarınki müsabaka öncesinde Bornova Stadı çevresine kurulacak stantlara Göztepe arması bulunan atkı, bere, eldiven gibi kışlık eşyaları bırakabilecek.

GÖZTEPE

Beto - Gassama, Titi, Reis, Berkan, Poko, Borges, Castro, Halil, Yasin, Jarome

(DHA-AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.