Dolar 32,5906
%0.36
Euro 34,7542
%0.06
Altın 2.497,810
%0.54
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'nin rotasını çizecek 6 maç

Göztepe'nin rotasını çizecek 6 maç

PTT 1'inci Ligi'nde Karşıyaka'yı 2-0 yenerek yeniden play off umutlanan Göztepe, kaderini oynayacağı 6 müsabakasına bağladı.

  • Ege Postası
  • 12.04.2016 - 16:06

Kalan 6 maçın 4'ünde deplasmanda Samsunspor, Boluspor, deplasmanda 1461 Trabzon ve Karabükspor'la karşılaşacak Göztepe'nin bu müsabakalarda alacağı puanlar, ligdeki konumunu belirleyecek. İlk yarıda Samsunspor, Boluspor ve 1461 Trabzon'u art arda mağlup ettiklerini hatırlatan Başkan Vekili Talat Papatya, aynı seriyi yeniden yakalamak istediklerini söyledi. Karşıyaka galibiyetiyle büyük moral bulduklarını dile getiren Talat Papatya, şöyle konuştu:

"Samsun'da play off hedefimiz için yüreğimizle oynayacağız, asla amacımızdan vazgeçmeyeceğiz. Samsunspor deplasmanından 3 puanla dönmemiz halinde büyük avantaj yakalayacağız. Lig bizim için yeniden başladı. Sezonun ilk yarısında 8'inci sırada olduğumuz dönemde Samsunspor, Boluspor ve 1461 Trabzon'u yenerek 4'üncü sıraya kadar yükselmiştik. Aynı seriyi yakalayabiliriz."

1-1 biten Şanlıurfaspor ve 2-2 tamamlanan Altınordu karşılaşmalarında son dakikalarda yedikleri gollerin acısını şimdi yaşadıklarını belirten Talat Papatya, şöyle devam etti:

"Bu maçların uzatma anlarında galibiyeti kaçırdık, 4 puanımız gitti. Şanlıurfaspor ve Altınordu'yu yenseydik şu an çok farklı konumdaydık. Küçük detayların ne kadar önemli olduğunu bu durumda anlıyoruz."

Göztepe, deplasmanda oynayacağı 4 takımın yanı sıra evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve deplasmanda Multigroup Alanyaspor ile oynayacak.

MAAH'IN DÖNÜŞÜ

Göztepe'de bu sezon bir türlü beklentileri karşılayamayan kanat oyuncusu Robert Maah, Adana Demirspor ve Karşıyaka maçlarında sergilediği performansla yeniden formasına göz kırptı. Her 2 maçta da oyuna sonradan girmesine rağmen taraftarlardan alkış alan Fransız futbolcunun perşembe günü deplasmanda oynanacak Samsunspor müsabakasında 11'de sahaya çıkması bekleniyor. Yabancı kontenjanı nedeniyle sezonun büyük bölümünde ya yedek oturan ya da tribüne gönderilen Maah'ın idmanlarda teknik sorumlu Mehmet Aurelio tarafından as takımda oynatıldığı öğrenildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.