Dolar 32,4845
%-0.17
Euro 34,9469
%0.34
Altın 2.436,140
%0.53
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'nin konuğu MKE Ankaragücü

Göztepe'nin konuğu MKE Ankaragücü

SÜPER Lig'de sezona koronavirüs salgını yüzünden verilen zorunlu aradan sonra oynadığı 4 maçta 3 puanı bir arada göremeyip 1 beraberlik, 3 mağlubiyet alan Göztepe kötü gidişe yarın Ankaragücü sınavında nokta koymaya çalışacak. Gürsel Aksel Stadı'nda saat 21.00'de başlayıp salgın nedeniyle yine seyircisiz oynanacak karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek.

  • Ege Postası
  • 07.07.2020 - 09:47

Süper Lig'de son 4 maçta sadece 1 puanı bulunan Göztepe, yarın ligin son sırasındaki MKE Ankaragücü'nü konuk edecek. 

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle lige verilen aradan sonra çıktığı 4 maçta 1 beraberlik ve 3 yenilgi alan Göztepe, 31. haftaya 38 puan ve averajla 8. sırada girdi.

Sarı-kırmızılı ekip, ligde yarın 25 puanla son sıradaki kümede kalma savaşı veren MKE Ankaragücü'nü konuk edecek. Gürsel Aksel Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak mücadelede hakem Fırat Aydınus düdük çalacak.

Sarı-kırmızılılarda çapraz bağları yırtıldığı için sezonu kapatan Serdar, sakatlıkları süren Halil, Jerome ve Deniz Kadah ile cezalı duruma düşen Alpaslan görev yapamayacak.

Rakibiyle Süper Lig'de 42. maçına çıkacak Göztepe, daha önceki 41 müsabakada 16 galibiyet, 11 beraberlik ve 14 yenilgi aldı. Bu karşılaşmalarda 51 gol atan İzmir temsilcisi kalesinde 41 gol gördü. 

Göz-Göz'de geçen cumartesi günü 2-1 kaybedilen Fenerbahçe deplasmanı sonrası ayrılık kararı alan Teknik Direktör İlhan Palut'un istifası Başkan Mehmet Sepil'den dönmüştü.

GÖZTEPE

Beto - Murat Paluli, Titi, Atınç, Berkan, Yalçın, Mossoro, Napoleoni, Soner, Tripic, Wilczek 

Göztepe maça hazır

Süper Lig'in 31. haftasında yarın MKE Ankaragücü'nü ağırlayacak Göztepe, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Adnan Süvari Tesisleri'nde teknik direktör İlhan Palut yönetimindeki antrenmanın ilk bölümünde pas organizasyonları üzerinde duran sarı-kırmızılı futbolcular daha sonra duran top çalışması gerçekleştirdi.

Göztepe'de tedavileri devam eden Halil Akbunar, Cameron Jerome, Deniz Kadah ve Hüseyin Bulut takımdan ayrı çalıştı. Serdar Gürler ise antrenmanda yer almadı.

(DHA-AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.