Dolar 32,5146
%0.09
Euro 34,9341
%-0.11
Altın 2.434,790
%-0.06
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'nin eski başkanı ve Konak Belediyesi eski meclis üyesi hayatını kaybetti

Göztepe'nin eski başkanı ve Konak Belediyesi eski meclis üyesi hayatını kaybetti

Göztepe Spor Kulübü'nün eski başkanı, Konak Belediyesi eski meclis üyesi ve Buca Belediyesi Meclis Üyesi Serkan Kalmaz'ın kayınpederi Mustafa Kocaoğlu hayatını kaybetti.

  • Ege Postası
  • 02.01.2021 - 13:38

Göztepe Kulübünün eski başkanlarından Mustafa Kocaoğlu, yaşamını yitirdi. Rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden ve daha önce Konak Belediyesi Meclis Üyesi olarak da görev yapan Kocaoğlu'nun cenazesinin 4 Ocak Pazartesi günü toprağa verileceği bildirildi.

Kocaoğlu'nun cenazesinin pazartesi günü öğle namazına müteakiben Narlıdere Aşağıköy Mezarlığı'na defnedileceği açıklandı.

Vefat haberi sonrası sosyal medyadan taziye mesajı yayınlayan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, "Belediyemizin Eski Meclis Üyesi, Güzelyalı'nın sevilen ismi, belediye Meclis üyem Rıdvan Tekin’in dayısı Mustafa Kocaoğlu' nun vefatı beni derinden üzdü. Göztepe aşığı arkadaşım, dostum Mustafa Kocaoğlu’na Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.

Göztepe Kulübü, Twitter hesabından bir başsağlığı mesajı yayımladı. Paylaşımda, şu ifadelere yer verildi:

"Başımız sağ olsun. Eski başkanlarımızdan Mustafa Kocaoğlu’nun vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz."

CHP Buca İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada ise "Göztepe Spor Kulübü eski başkanı, Geçmiş dönem Konak Belediye Meclis Üyesi, Buca Belediyesi Meclis Üyemiz Serkan Kalmaz'ın kayınpederi Mustafa Kocaoğlu'nun vefat haberini üzüntüyle öğrendik. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve örgütümüze başsağlığı dileriz." denildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.