Dolar 32,5178
%0.01
Euro 34,8481
%0.53
Altın 2.429,090
%-0.15
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe moral buldu

Göztepe moral buldu

PTT 1'inci Lig'de üst üste Altınordu, Adana Demirspor ve Karşıyaka mağlubiyetleriyle zirve yarışında ağır yara alan Göztepe, milli maç arasında Akhisar Belediyespor ile oynadığı hazırlık sınavını 3-1 kazanarak moral buldu.

  • Ege Postası
  • 15.11.2015 - 14:48
İZMİR - Hakem Yunus Yıldırım'ın jübilesinde Manisa'da karşılaştığı rakibi karşısında etkili bir oyun oynayan sarı kırmızılılarda performansları eleştirilen Maah, Besara ve Gökhan Karadeniz de olumlu futbollarıyla alkış aldı. Maah ile Besara'nın ağları havalandırdığı maçta teknik direktör Metin Diyadin genç Salim'e ise büyük bir jest yaptı. 

Sarı kırmızılıların altyapısından yetişen 17 yaşındaki futbolcu ikinci yarıda sahaya kaptan olarak çıktı. Diyadin'in pazubandı taktırmasıyla büyük bir gurur yaşayan genç futbolcu Besara'nın golüne de asist yaptı.

Annesi Hatice Değirmenci'nin karaciğer rahatsızlığı nedeniyle uzun zamandır kendini futbola veremeyen ve yedek kulübesinde oturan kaleci Gökhan Değirmenci de Akhisar Belediyespor'a karşı forma giydi. Annesinin ameliyatı sonrası toparlanan tecrübeli filebekçisi de kalesinde güven verdi. 

Gelecek hafta Samsunspor'u Manisa 19 Mayıs Stadı'nda konuk edecek sarı kırmızılıların stat zemininden de memnun kaldığı belirtildi. Akhisar Belediyespor karşılaşmasının çok verimli geçtiğini belirten Metin Diyadin, "Futbolcularımın sahada gösterdiği özveri beni umutlandırdı. Hazırlık maçı da olsa herkes işini ciddiyetle yaptı" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.