Dolar 32,5184
%0.02
Euro 34,8467
%0.53
Altın 2.429,990
%-0.12
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe, lidere konuk olacak

Göztepe, lidere konuk olacak

Spor Toto Süper Lig'de son 5 haftaya düşme hattında giren Göztepe, 30. haftanın açılış maçında yarın Medipol Başakşehir'e konuk olacak. Karşılaşma için dün İstanbul'a giden ve son çalışmasını burada yapacak Göztepe'de, Akhisarspor maçının ardından taraftarlarla tartışan ve son 2 haftada kadroda yer almayan Alpaslan Öztürk ve Halil Akbunar'ın maç kadrosunda olduğu öğrenildi. Eksik çok, kazanmaktan başka çare de yok

  • Ege Postası
  • 25.04.2019 - 10:36

Spor Toto Süper Lig'de 8 maçtır galibiyet yüzü görmeyen, son olarak evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a 1-0 yenilerek 27 puanla düşme hattında 17. sıraya kadar gerileyen Göztepe, yarın liderlik koltuğunda oturan Medipol Başakşehir'e konuk olacak. Fatih Terim Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 20.30'da başlayacak.

Ligde 30. haftaya 27 puanla düşme hattının hemen üzerindeki Bursaspor'un 2 puan gerisinde 17. sırada giren Göztepe, ligde galip gelemediği 8 karşılaşmada sadece 2 puan alabildi. Son 4 müsabakayı 1-0'lık skorla kaybeden sarı-kırmızılı ekip ligde son 5 karşılaşmada gol atamadı.

Göztepe'de eksik çok 

Konuk Göztepe'de sakatlıkları süren Kadu, Gassama, Yasin, Agbenyenu,  Adama Traore, Atakan ve Hakan Çinemre forma giyemeyecek. Tedavisi devam eden golcü Ghilas'ın ise durumu belirsiz. Sarı-kırmızılılarda 3 hafta önce taraftarlarla arbede yaşayan ve son 2 karşılaşmada 21 kişilik kadroya dahil edilmeyen kanat Halil ve orta saha Alpaslan da affedildi. 

Göztepeli futbolseverlerin dava bile açtığı iki oyuncunun görev verilmesi halinde oynayacakları açıklandı. Göz-Göz'ün başında çıktığı 6 maçta 4 yenilgi, 2 beraberlik alarak henüz siftah yapamayan Teknik Direktör Tamer Tuna, Başakşehir müsabakasının çok kritik olduğunu söyledi. Artık kara bulutları dağıtacaklarına inandığını belirten Tuna, "Kalan 5 maçımız da final. Göztepe olarakr Süper Lig'de kalmayı hak ediyoruz. Tek düşüncemiz maksimum çabayı gösterip, evimize iyi bir skorla dönmek" ifadelerini kullandı. Yurt dışında olduğu için 3 haftadır maçlara gelmeyen Başkan Mehmet Sepil de takımla birlikte kafilede yer aldı. Sepil ve tüm yöneticilerin maçı izleyeceği ifade edildi. 

 

GÖZTEPE

Beto - Tayfur, Titi, Reis, Berkan, Poko, Borges, Castro, Halil, Serdar, Jerome

(DHA-AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.