Dolar 32,3113
%0.19
Euro 35,0121
%-0.31
Altın 2.279,510
%0.09
Bist-100 8,97
%1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe ilk yarıyı arıyor

Göztepe ilk yarıyı arıyor

Türkiye 1'inci Ligi'nde geçen hafta 2-0 geriye düştüğü Şanlıurfaspor deplasmanında beraberliği uzatma dakikalarında bulduğu 2 golle kurtarabilen Göztepe, ilk yarı performansının çok uzağında kaldı.

  • Ege Postası
  • 20.02.2017 - 15:11

Sezonun ilk 5 haftasında 10 puan toplayarak lige iyi bir başlangıç yapan Göztepe, 2'nci devrede aynı periyotta 5 puan alabildi. İlk yarının ilk 5 maçında Altınordu, Şanlıurfaspor ve Manisaspor'u yenen Göztepe, Büyükşehir Gaziantepspor'la berabere kalıp, sadece Balıkesirspor'a kaybetti. Devre arasına 31 puanla ikinci sırada giren sarı kırmızılı ekip, ikinci yarıda yalnızca Altınordu'yu 1-0 yenerken Denizlispor'a evinde mağlup oldu, Büyükşehir Gaziantepspor, Balıkesirspor ve Şanlıurfaspor ile berabere kalıp toplamda 9 puan kaybetti.

İlk yarının ilk 5 haftasında 11 gol atıp sadece 4 gol yiyen Göztepe'de ikinci devre hücum ve savunma dengesi de bozuldu. İkinci yarının 5 maçlık diliminde kalesinde 9 gol gören sarı kırmızılı takım, rakip filelere 8 gol bırakırken, iç sahada oynadığı 3 müsabakada galibiyet yüzü göremedi. 

Teknik direktör Okan Buruk, cumartesi günü Bornova Stadı'nda ağırlayacakları Manisaspor'u yenerek yeniden çıkışa geçeceklerini söyledi. Rekabet artıkça maçların zorlaştığına değinen Okan Buruk, "Önemli olan zirve yarışından kopmamak. Süper Lig için tüm enerjimizi ortaya koyacağız. Şanlıurfaspor karşısında kötü oynamadık, toparlanma sürecine girdik. Manisaspor önünde çok daha iyi bir takım görüntüsü ortaya koyacağız" yorumunu yaptı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.