Dolar 32,3257
%0.23
Euro 35,0767
%-0.13
Altın 2.306,870
%1.29
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe dış sahada şaha kalktı

Göztepe dış sahada şaha kalktı

Süper Lig'de milli aranın ardından sezonun çıkış yapan ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor'u deplasmanda 1-0 yenen Göztepe, dış saha fobisini yendi.

  • Ege Postası
  • 26.11.2019 - 12:27

Süper Lig'e 14 yıl sonra tekrar çıktığı sezondan bu yana deplasmanlarda oldukça zorlanan sarı-kırmızılılar, üst üste Trabzonspor ve Alanyaspor'u yenerek çok kritik 6 puan topladı. 2017-18 sezonunun ikinci yarısında hiç dış saha galibiyeti alamayan Göztepe, geçen sezon ise gurbette sadece 3 maç kazanabildi. 2018-19'da Trabzonspor'u 2-1 yenen Göz-Göz, Ankaragücü engelini Kayseri'de 3-0'lık skorla aşmıştı. Küme düşmeme mücadelesi veren Göztepe, şampiyonluk adaylarından Medipol Başakşehir'i de İstanbul'da 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Bu sezon da deplasmanlarda kötü sonuçlara imza atan Göztepe, Trabzonspor ve Alanyaspor galibiyetleriyle şeytanın bacağını kırdı. 

Göztepe, teknik direktör Tamer Tuna'nın ayrılmasının ardından 3 haftada 7 puan topladı. 1-0 kazanılan Trabzonspor maçına kaleci antrenörü Suat Arıcan'la çıkan Göztepe, genç teknik adam İlhan Palut yönetiminde ise BTC Turk Yeni Malatyaspor’la evinde 1-1 berabere kalıp, Alanya'dan zaferle döndü. Çıkışa geçen ve gözünü üst sıralara çeviren İzmir ekibi, cumartesi günü Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda Fenerbahçe ile oynayacağı müsabakaya odaklandı. Karşılaşmanın hazırlıklarına başlayan Göztepe'de orta saha Poko’nun sakatlığı sürerken, defansta görev yapan Alpaslan'ın cezası sona erdi. Alanyaspor maçının son dakikalarında sakatlanan kaleci Beto'nun ise tedavisi sürüyor. Beto'nun Fenerbahçe karşısında sahadaki yerini alması bekleniyor. (DHA)

Göztepe, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı

Süper Lig'in 13. haftasında 30 Kasım Cumartesi günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Göztepe, müsabakanın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör İlhan Palut yönetiminde Adnan Süvari Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmanda ısınmanın ardından pas çalışması yapan sarı-kırmızılı futbolcular, daha sonra dar alanda oyun oynadı.

Göztepe'de sakatlığı bulunan Andre Poko idmanda yer almadı. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.