Dolar 32,3126
%0.19
Euro 35,1391
%0.05
Altın 2.292,930
%0.68
Bist-100 9,07
%2.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe deplasmanda terleyecek

Göztepe deplasmanda terleyecek

Süper Lig'de son alarak evinde Teleset Mobilya Akhisarspor engelini 2-0'lık skorla geçen Göztepe, yarın düşme potasında yer alan Kardemir Karabükspor deplasmanında terleyecek.

  • Ege Postası
  • 01.12.2017 - 11:55

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda Bahattin Şimşek'in yöneteceği müsabakanın başlama düdüğü saat 16.30'da çalacak. Konuk Göz-Göz'de sakatlıkları süren stoperler Hakan Çinemre ve Peybernes forma giyemeyecek. İzmir temsilcisinde Halil Akbunar ile Rajko Rotman, sarı kart cezası sınırında bulunuyor.  

Tarihinde Karabükspor'la deplasmanda berabere dahi kalamayan Göztepe'de teknik direktör Tamer Tuna, İzmir'e istedikleri skorla döneceklerini söyledi. Karabükspor'un da çıkış yakalamak istediğini belirten Tuna, "Kolay maç olmayacak. Geçen hafta Akhisarspor karşısında aldığımız galibiyet çok değerliydi. Bunun anlam kazanabilmesi için Karabük'te de elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Her geçen hafta takım üzerine koyarak yoluna devam ediyor. Kazanıp, yukarılara doğru çıkmayı istiyoruz" yorumunu yaptı. Bu karşılaşma öncesi Göztepe 21 puanla 7'nci sırada yer alırken, 8 puana sahip Kardemir Karabükspor ise  17'nci sırada, tehlikeli bölgede bulunuyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.