Dolar 32,3649
%0.15
Euro 34,9599
%-0.3
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'den müthiş seri

Göztepe'den müthiş seri

Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u da yenerek iç sahadaki galibiyet serisini 5 maça çıkaran Göztepe, taraftarı önündeki performansıyla Avrupa'ya göz kırpıyor.

  • Ege Postası
  • 06.11.2018 - 14:57

Evinde sezonun ilk maçında Yeni Malatyaspor'a 9 kişi kalıp 3-1 yenildikten sonra bir daha puan vermeyen sarı kırmızlı ekip, 5 maçlık seriyle müthiş bir ivme yakaladı. Bu 5 maçlık süreçte ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe'yi 1-0, Beşiktaş, Kayserispor ve son olarak Rize'yi 2-0, Konyaspor'u 3-2 yenen Göztepe, 10 gol atarken kalesinde yalnız 2 gol gördü. Bu sezon hiç berabere kalmayan İzmir temsilcisi, 4 mağlubiyetle ayrıldığı 5 deplasman maçında Trabzonspor'u yenip toplam 18 puanı hanesine yazdırdı.

Ligde 8'inci sırada olmasına rağmen 2'nci sırada UEFA Şampiyonlar Ligi hattındaki Galatasaray'ı yalnız 2 puan geriden takip eden Göztepe'de taraftarlar, Rizespor maçında Avrupa şarkıları söylemeye başladı. Geçen hafta düşme hattındaki Akhisarspor'a deplasmanda yenilen, Rize galibiyetiyle kaybını telafi eden sarı kırmızılılarda Başkan Mehmet Sepil, "Kazanamasak üst sıralardan uzaklaşacaktık. Herkesin şansı olduğu bir lig oynuyoruz. Tribünümüz dünyaya örnek. Futbolcularımız taraftarımızla coşuyor. Artık dış sahada da daha iyi olmak zorundayız" dedi.

İç sahadaki başarılı performansını henüz deplasmana yansıtamayan Göztepe'de teknik direktör Bayram Bektaş da bu hafta Erzurum'da zincir kıracaklarını söyledi.

2'NCİ LİG'DEN BU YANA İLK

Göztepe, TFF 2'nci Lig'de yer aldığı 2014-15 sezonundan bu yana ilk kez iç sahada 5 galibiyetlik seri yakaladı. İzmir ekibi, o sezon 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta iç sahada oynadığı son 5 maçı kazanarak şampiyonluğa ulaştı. İzmir temsilcisi, 1'nci Lig ve Süper Lig'de 4 sezon sonra evinde 5'te 5 yaptı.

YASİN VE ALPASLAN KAZANDIRIYOR

Göztepe, bu sezon Yasin Öztekin ve Alpaslan Öztürk'ün birlikte gol attığı 2 maçı da kazandı. Sarı-kırmızılılarda Yasin ve Alpaslan, daha önce iç sahada 2-0 sona eren Kayserispor maçında da golleri atan isimler olmuştu. Göztepe'de forma giydiği 11 lig maçını 6 gol, 2 asistle geçen Yasin, müthiş performansıyla takımının kazandığı 18 puanın 12'sine direkt katkı yaptı.

ERZURUMSPOR HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig'de 10 Kasım Cumartesi günü Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a konuk olacak Göztepe, müsabakanın hazırlıklarına başladı.

Ligde dün konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup eden Göztepe, ara vermeden Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı için ilk çalışmasını yaptı.

Adnan Süvari Tesisleri'nde teknik direktör Bayram Bektaş yönetimindeki antrenmanda dünkü Çaykur Rizespor maçında uzun süre forma giyen oyuncular yenileme çalışması gerçekleştirdi.

Diğer futbolcular ise pas ve şut çalışmasıyla antrenmanı tamamladı.

Antrenmandan önce oyuncu Kerem Atakan Kesgin ve A takım masörü Mehmet Olgun'un doğum günleri kutlandı.

(DHA-AA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.