Dolar 32,4713
%0.07
Euro 34,8004
%0.23
Altın 2.480,940
%0.76
Bist-100 9.530,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'den coşkulu kutlama

Göztepe'den coşkulu kutlama

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe, kuruluşunun 94'üncü yıl dönümünü büyük coşkuyla kutladı. Kutlamalara İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de katıldı. Başkan Soyer, sarı-kırmızılı taraftarlara üçlü çektirdi. Taraftarlar meşale şov ve ışık gösterileriyle coştu

  • Ege Postası
  • 15.06.2019 - 00:09

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe, kuruluşunun 94'üncü yıl dönümünü büyük coşkuyla kutladı. Saat 19.25'te Güzelyalı Sahili'nde toplanmaya başlayan sarı-kırmızılılar saat 22.00'yi gösterdiğinde binlerce meşale yakarak renkli görüntüler oluşturdu. Tezahüratlarla ortalığı inleten taraftarlar meşale şovun ardından havai fişek ve ışık gösterileriyle coştu.

Göztepe’nin kuruluş yıl dönümü olan 1925’e ithafen saat 19.25’ten itibaren sarı kırmızılı taraftarlara ev sahipliği yapmaya başlayan Mustafa Kemal Sahil Bulvarı, saatler 20.00’yi gösterdiğinde trafiğe kapatıldı. Trafik akışı Mithat Paşa Caddesine yönlendirildi. 

Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de kutlamalara katıldı. Göztepe Köprüsü'ne gelen Soyer, taraftara üçlü çektirip, tezahüratlarda bulundu. Göztepeli taraftarlar da Soyer'e sevgi gösterilerinde bulundu. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Tamer Tuna ve futbolcular ise bu kez taraftarın arasında yer almadı.

Meşaleler Göztepe için yandı

Saatler 22.00’yi gösterdiğinde ise klasikleşen meşale şovu başladı. Susuzdede Tepesinden yakılan meşalelerin ardından sahil kenarına dizilen on binlerce taraftar, aynı anda meşalelerini yaktı. Meşalelerin dumanından göz gözü görmedi. Öte yandan, sarıkırmızılı taraftarlar sosyal paylaşım sitelerinde oluşturdukları “#Göztepe94yaşında” etiketiyle Göztepe’nin 94. yılını kutladı. Kutlamalarda çektikleri fotoğrafları yazdıkları etiketlerle paylaşan taraftarlar, coşkularını sosyal medyaya da taşıdı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.