Dolar 32,5125
%-0.11
Euro 34,8203
%-0.13
Altın 2.425,400
%-0.19
Bist-100 9.712,00
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'de Traore şoku

Göztepe'de Traore şoku

Süper Lig'de üst üste Teleset Mobilya Akhisarspor ve Kardemir Karabükspor galibiyetleriyle tekrar çıkışa geçen Göztepe'de takımın yıldız isimlerinden sol bek Adama Traore'nin sakatlanması moralleri bozdu.

  • Ege Postası
  • 07.12.2017 - 15:14

Sezon başından bu yana gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Fildişi Sahilli oyuncu, cumartesi günü deplasmanda oynanacak Evkur Yeni Malatayspor maçı öncesi talihsizlik yaşadı. Bu sabahki antrenmanda takım arkadaşıyla girdiği ikili mücadelede sol dizine darbe alan Traore'nin Yeni Malatyaspor karşısında forma giymesinin çok zor olduğu öğrenildi.

Traore'nin sol dizinde darbeye bağlı ödem oluştuğu açıklanırken, oyuncunun 1 haftaya kadar tamamen iyileşeceği vurgulandı. Sezon başında İsviçre'nin Basel takımından alınan Traore, 12 maçta 90 dakika forma giydi. Göztepe'de Traore'nin yerine sol bekte Tanju'nun görev yapması bekleniyor. Son 3 haftadaki Bursa, Akhisar ve Karabük müsabakalarında defansın sağında görev alan Tanju'yu sola çekmeyi planlayan Teknik Direktör Tamer Tuna, sağ bekte ise 3 haftadır yedek kulübesinde oturan Sabri'ye şans vermeyi planlıyor. Sakatlıkları süren stoperler Hakan ve Peybernes'in de tedavilerine devam ediliyor. (DHA)

Evkur Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Süper Lig'de 9 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'la karşılaşacak Göztepe, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, pas çalışması ile devam etti. Göztepeli futbolcular son bölümde ayak tenisi oynadı.

Göztepe'de sakatlıkları bulunan Hakan Çinemre ve Adama Traore antrenmanda yer almadı. Sol dizinde zorlanma bulunan Traore'nin durumunun yapılacak kontrollerin ardından belli olacağı bildirildi.

Evkur Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak Göztepe, daha sonra hava yoluyla Malatya'ya gidecek. (AA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.