Dolar 32,4983
%-0.13
Euro 34,9502
%0.35
Altın 2.430,310
%0.29
Bist-100 9.809,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'de Serdar şoku!

Göztepe'de Serdar şoku!

Sarı-kırmızılılarda attığı 7 golle takımın en skorer oyuncusu olan Serdar Gürler'in Fenerbahçe deplasmanının ilk yarısında yaşadığı talihsiz sakatlıkla sol diz ön çapraz bağları yırtıldı. Ameliyat olacak tecrübeli kanat oyuncusu, en az 6 ay sahalardan uzak kalacak.

  • Ege Postası
  • 06.07.2020 - 12:12

Süper Lig'de koronavirüs salgını nedeniyle verilen aradan sonra 4 maçtır galip gelemeyen Göztepe, kalan 4 maç öncesi hücumda en etkili silahlarını kaybetti. Sarı-kırmızılılarda attığı 7 golle takımın en skorer oyuncusu olan Serdar Gürler'in Fenerbahçe deplasmanının ilk yarısında yaşadığı talihsiz sakatlıkla sol diz ön çapraz bağları yırtıldı. Ameliyat olacak tecrübeli kanat oyuncusu, en az 6 ay sahalardan uzak kalacak. Geçen sezonun devre arasında İspanya'nın Huesca takımından kiralanıp sözleşmesi bitecek olan, Süper Lig'den birçok talibi bulunan Serdar'ın bonservisini almak isteyen Göztepe, ağır sakatlıkla şok yaşadı.

“HALİL’İN OYNAMASI ZOR”

İzmir temsilcisinde önceki hafta Alanyaspor maçı sonrası sol diz iç yan bağlarında zorlanma ve ödem tespit edildiği açıklanan takımın diğer skorer oyuncusu Halil Akbunar da Fenerbahçe önünde forma giymedi. Bu sezon attığı 5 golle hem altyapıdan çıkıp 2012'den bu yana formasını giydiği Göztepe'nin en skorer isimlerinden olan hem de transferde yıldızı parlayan Halil'in kalan 4 maçta oynamasının zor olduğu öğrenildi.

"JEROME VE DENİZ KADAH’IN SAKATLIKLARI SÜRÜYOR”

Sarı-kırmızılılarda forvet hattında bu sezon beklentinin altında kalan Jerome ile Deniz Kadah'ın diz sakatlıkları da sürüyor. Altınordu'ya sezon sonuna kadar kiralık verilen Batuhan ise fibula kemiğinde meydana gelen parçalı kırık yüzünden dün ameliyat olmuştu.

Ligde 38 puanla 8'inci sırada kalan İzmir ekibi, etkili silahlarından yoksun olarak çarşamba günü düşme hattında son sıradaki Ankaragücü, cumartesi günü de Gençlerbirliği'ni üst üste konuk edecek.

TARAFTAR BÖLÜNDÜ

Göztepe'de sezonun 10'uncu haftasında göreve gelen teknik direktör İlhan Palut'un son haftalardaki kötü gidişin ardından verdiği istifa kararının yönetimden dönmesi taraftarı böldü. Sosyal medyada bazı taraftarlar, 43 yaşındaki genç teknik adamla yola devam edilmesi kararının doğru olduğunu savunup art arda alınan başarısız sonuçların takımın isteksiz futbolu nedeniyle olduğunu belirtti. Taraftarlar sezon sonu kadroda kapsamlı bir revizyon istedi. Bazı taraftarlar ise Palut'un Süper Lig için tecrübesiz olduğunu belirterek teknik heyet ve futbolcu seçimleri nedeniyle yönetimi eleştirdi. Ligde kalan 4 maç hem 2 yıl daha sözleşmesi bulunan İlhan Palut hem de takımda bekleneni veremeyen futbolcular için belirleyici olacak. (DHA)

İlhan Palut'tan "mücadeleye devam" açıklaması:

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de istifa etmesine rağmen bu kararı kabul edilmeyen teknik direktör İlhan Palut, "Hep beraber bu mücadeleye devam etme kararı aldık." dedi.

Palut, yaptığı yazılı açıklamada, son haftalarda istedikleri sonuçları alamadıklarını, cumartesi günkü Fenerbahçe maçıyla da bu durumun devam ettiğini belirtti.

Müsabakadan sonra kulüp başkanı Mehmet Sepil'le görüştüklerini bildiren Palut, "Bu negatif gidiş nedeniyle hepimizin üzerinde oluşan baskı ve karamsar havayı benim görevden ayrılmam ile aşabileceğimiz düşüncemi kendisine ilettim. Başkanımız da 'Bu gece hep beraber dinlenelim, yarın daha sakin bir kafa yapısıyla en doğru kararı veririz.' cevabını verdi." ifadelerini kullandı. 

Palut, pazar günü Sepil'le bir kez daha görüştüklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Başkanımız bana güveninin ve benimle ilgili planlarının devam ettiğini söyleyerek şu anda bu ayrılığın hiç kimseye bir fayda sağlamayacağı düşüncesini benimle paylaştı. Başkanımızın şahsıma olan bu güveni ve asla pes etmeyen bir antrenör profili olmamdan dolayı hep beraber bu mücadeleye devam etme kararı aldık. Bugün itibarıyla da takım olarak tüm konsantrasyonumuzla Ankaragücü maçının hazırlıklarına başladık."

Göztepe'de MKE Ankaragücü maçı hazırlıkları

Süper Lig'de 8 Temmuz Çarşamba günü MKE Ankaragücü'nü konuk edecek Göztepe, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Ligde 4 Temmuz Cumartesi günü deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen Göztepe, 1 günlük iznin ardından MKE Ankaragücü maçı için ilk çalışmasını yaptı.

Teknik direktör İlhan Palut yönetiminde Adnan Süvari Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde savunma organizasyonları üzerinde duran sarı-kırmızılı futbolcular daha sonra dar alanda oyun oynadı.

Serdar Gürler'in katılmadığı antrenmanda sakatlıkları devam eden Halil Akbunar, Cameron Jerome, Deniz Kadah ve Hüseyin Bulut takımdan ayrı çalıştı. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.