Dolar 32,5252
%0.24
Euro 34,7534
%0.09
Altın 2.489,890
%1.12
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'de savunma çöktü

Göztepe'de savunma çöktü

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçında deplasmanda Antalyaspor'a 4-3 yenilerek avantaj kaybeden Göztepe'de savunma krizi yaşanıyor.

  • Ege Postası
  • 17.01.2020 - 12:27

Rakibiyle hafta sonunda yine deplasmanda bu kez Süper Lig mücadelesinde karşı karşıya gelecek sarı-kırmızılılarda stoperlerden Atınç, Alpaslan ve Reis sakatlanırken, Titi ise kupa müsabakasıda gördüğa direkt kırmızı kartla cezalı duruma düştü. Reis'in idmanda ciddi şekilde sakatlandığı ve en az 6 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Savunmada yaşanan sıkıntılar yüzünden eli kolu bağlanan teknik direktör İlhan Palut, alternatif arayışlarına başladı. Genç stoperler Veli ve Hakan'ın da takımdan gönderilmesiyle sıkıntı yaşayan İlhan Palut'un pazar günkü maçta savunmanın ortasında Leo-Borges ikilisine şans vereceği vurgulandı. 

Transferde Norveç'in Viking ekibinden sol katan Zlatko Tripic'i renklerine bağlayan Göztepe, defansa takviye yapmak için kolları sıvadı. Yaşanan sakatlıklardan dolayı İlhan Palut'un Başkan Mehmet Sepil'den stoper istediği kaydedildi. Göz-Göz'ün Galatasaraylı Ahmet Çalık veya Kasımpaşalı Veysel Sarı'dan birini transfer etmek için harekete geçtiği ifade edildi. İki oyuncuyla da görüşmelere başlayan Göztepe'de son kararı Palut verecek. Ahmet Çalık bu sezon Galatasaray'da 4 Süper Lig, 2 de Ziraat Türkiye Kupası maçına çıktı. Veysel Sarı ise lig ve kupada toplam 16 karşılaşma oynadı, 2 kez fileleri sarstı. Göztepe'nin forvet arayışları da sürüyor. (DHA)

Göztepe, Eren Derdiyok'la yollarını ayırdı

Süper Lig ekiplerinden Göztepe, ikinci devre hazırlık kampı kadrosunda yer almayan Eren Derdiyok'la yollarını ayırdı.

Göztepe Kulübünden yapılan açıklamada, Eren'in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği belirtildi.

Eren Derdiyok'a katkılarından dolayı teşekkür edildiği açıklamada, futbol yaşantısında başarılar dilendi.

Türkiye kariyerinde 2014-2015 sezonundan itibaren Kasımpaşa, Galatasaray ve Göztepe'de forma giyen Eren Derdiyok, Süper Lig, Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa'da 126 maçta 43 gol atmıştı. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.