Dolar 32,5059
%0.29
Euro 34,5775
%0.24
Altın 2.497,440
%0.57
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'de Poko'ya 11 yolu

Göztepe'de Poko'ya 11 yolu

Süper Lig'de Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağı ikinci yarının ilk maçına hazırlanan Göztepe'de ara transferde kadroya dahil edilen ilk futbolcu olan Poko, bu karşılaşmada ayağının tozuyla ilk 11'de forma giyebilir.

  • Ege Postası
  • 17.01.2018 - 15:29

Teknik direktör Tamer Tuna, orta sahada cezalı Rotman'ın yerine Gabonlu futbolcuyu da alternatifler arasında görüyor. Poko, Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde takımla ilk antrenmana da çıktı. Karabükspor'dan transfer edilen futbolcunun ilk çalışmadaki hırslı hali gözlerden kaçmadı.

Göztepe'de Fenerbahçe maçı hazırlıkları

Süper Lig'de 20 Ocak Cumartesi günü Fenerbahçe'ye konuk olacak Göztepe, müsabakanın hazırlıklarını sürdürdü.

Urla Adnan Süvari Tesislerinde, teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde gerçekleşen antrenmanın ilk bölümünde 5'e 2 ve top kapma organizasyonları üzerinde duran Göztepeli futbolcular son bölümde taktik çalıştı.

Sakatlığı bulunan Nabil Ghilas, çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü.

Sarı-kırmızılılarda Kaptan Selçuk Şahin'in 37'nci doğum günü, tesislerde kesilen pastayla kutlandı. Selçuk için dün akşam düzenlenen kutlama yemeğinde de eğlenceli anlar yaşandı. Takımın yıldızlarından Sabri, gecede darbuka şov yaptı. Jahovic, Sabri'nin alnına para yapıştırdı. Stoper Kadu, kaleci Günay ve Doğanay'la birlikte halay çekti. Göztepeli futbolcular, Süper Lig'in en tecrübeli isimlerinden Selçuk'un doğum günü dolayısıyla Fenerbahçe deplasmanı öncesi stres attı. (DHA-AA)

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.