Dolar 32,3292
%0.24
Euro 35,0582
%-0.18
Altın 2.295,320
%0.78
Bist-100 9,01
%2.35

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'de Papatya'dan teknik direktör açıklaması

Göztepe'de Papatya'dan teknik direktör açıklaması

Göztepe Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya: "Görüşmelerimiz sürüyor ancak cumartesi günü oynayacağımız Konyaspor maçına, geçen sezon Trabzonspor deplasmanında olduğu gibi kulüp bünyesindeki hocalarımız ile çıkacağız" dedi.

  • Ege Postası
  • 11.01.2021 - 14:51

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin kulüp başkan vekili Talat Papatya, teknik direktör İlhan Palut'un yerine getirecekleri isim konusunda çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Papatya, yaptığı yazılı açıklamada, İlhan Palut'a teşekkür ederek yollarını ayırdıklarını ve kulüp kültürüne yakışan bir vedanın gerçekleştiğini belirtti.

"Maalesef bu futbol ikliminde 6 maçta alınan sonuçlar, bir değişimi kaçınılmaz kılıyor." değerlendirmesinde bulunan Papatya, "Bir yılı aşkın süredir çalıştığımız İlhan Palut hocamız, Türk futbolunun önemli teknik adamlarından biri olacaktır. Teknik direktör konusunda hem yurt içi hem de yurt dışı temaslara ivedilikle başladık. Görüşmelerimiz sürüyor ancak cumartesi günü oynayacağımız Konyaspor maçına, geçen sezon Trabzonspor deplasmanında olduğu gibi kulüp bünyesindeki hocalarımız ile çıkacağız." ifadelerini kullandı.

Çeşitli fon ve şirketlerin kulübe yatırım yapmasıyla ilgili görüşmelerin devam ettiğini de aktaran Papatya, şunları kaydetti: 

"İmza aşamasına gelindiği noktada başkanımız daha önce söylediği gibi tüm bilgileri camiamız ile paylaşacaktır. Zaten bu hafta içi hoca konusu da netleştiğinde, başkanımız hem hoca hem de gündemi meşgul eden ve kafada soru işareti oluşturan konularla ilgili gerekli bilgilendirmeyi yapacaktır. Son dönemde bizim kulüp olarak önceliğimiz ara transfer dönemi oldu. Göztepe'mize katkı sağlayacak oyuncuları takımımıza katmak için, güvendiğimiz scout ekibimiz yoğun bir çalışma sürdürüyor. Şu anda bu konuşmayı yaparken bile bazı transferler sonlanmış olabilir. Tabii ki ara transfer dönemi her zaman zor bir süreçtir ama gereken takviyelerin yapılacağından kimsenin şüphesi olmasın."

Göztepe, Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı

Süper Lig'in 19. haftasında 16 Ocak Cumartesi günü deplasmanda İttifak Holding Konyaspor'la karşılaşacak Göztepe, hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör İlhan Palut ile Fraport TAV Antalyaspor mağlubiyetinin ardından yolların ayrılması sonrası idman, kulüp antrenörleri eşliğinde gerçekleştirildi. 

Adnan Süvari Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde pas ve top kapma çalışması yapan sarı-kırmızılı futbolcular, daha sonra dar alan oyunu oynadı.

Sakatlığı devam eden Alpaslan Öztürk takımdan ayrı çalıştı. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.