Dolar 32,3295
%0.24
Euro 35,0907
%-0.09
Altın 2.298,580
%0.92
Bist-100 9,04
%2.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'de öncelik defansta

Göztepe'de öncelik defansta

PTT 1'inci Ligi'nde yeni sezonda da hayal kırıklığı yaşamak istemeyen Göztepe, transferde önceliği savunmaya verdi.

  • Ege Postası
  • 30.05.2016 - 12:23

Kaleci, stoper ve sağ bek için girişimlerini hızlandıran Göztepe'nin takımı çalıştırması için prensipte anlaştığı Okan Buruk, Fransa 1'ihnci Ligi ekiplerinden Guingamp'ın Fildişi Sahilli stoperi Benjamin Angoua'dan sonra Gaziantepspor'dan öğrencisi Gbenga Arokoyo'yu da gündemine aldı. Gaziantepspor'da çalıştığı 2014-2015 sezonunda genç Nijeryalı savunmacıyı sürekli on birde oynatan Buruk'un yabancı kontenjanından birini stoperde kullanabileceği belirtildi. Angoua ya da Arokoyo'dan birinin alınmasını isteyen Buruk'un sağ bek için de yurt dışında araştırma yaptığı kaydedildi. 

Bu arada izleme ekibinden bilgi alan Okan Buruk'a sağ bek için önerilen ilk isim Danimarka'nın Aarhus takımında oynayan Hırvat Dino Mikonovic oldu. Buruk'un sağ kanatta da görev yapabilen 22 yaşındaki futbolcuyla ilgili kararını maç kasetlerini izledikten sonra vereceği ifade edildi. Kaleci arayışını sürdüren yönetim, Gençlerbirliği'nden Ferhat Kaplan'dan sonra Torku Konyaspor'la sözleşmesi biten Kaya Tarakçı'yı da listeye aldı. 

Öte yandan yönetim, geçen sezon devre arasında Medipol Başakşehir'den kiralanan ancak kulübüne döneceği öğrenilen Gençer'den de vazgeçmeyecek. Göztepe, Medipol Başakşehir'le Gençer için masaya oturacak. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.