Dolar 32,3264
%0.23
Euro 35,0759
%-0.13
Altın 2.300,200
%1
Bist-100 9,00
%2.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'de hasret bitiyor

Göztepe'de hasret bitiyor

Süper Lig'de 22 Şubat Cumartesi günü Gaziantep Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek Göztepe yaklaşık 1 ay sonra yeni evi Gürsel Aksel Stadı'na tekrar kavuşacak.

  • Ege Postası
  • 19.02.2020 - 12:15

Kulübün 95 yıllık mazisindeki ilk stadının tarihi açılışın gününde 26 Ocak'ta Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden gelen sarı-kırmızılılar, o tarihten bu yana evine hasret kaldı. Göztepe, Çaykur Rizespor maçının ertelenmesinin ardından 2 deplasman müsabakasına çıktı. Kötü hava şartları yüzünden Rizespor'un İzmir'e gelememesi nedeniyle 10 Şubat'ta oynananması gereken karşılaşma ileri bir tarihe ertelenirken, yeni stadında sadece Beşiktaş'ı konuk edebilen Göztepe, Yukatel Denizlispor ve İttifak Holding Konyaspor'la dış sahada kozlarını paylaştı. Cumartesi günü Gaziantep FK ile Gürsel Aksel Stadı'ndaki ikinci iç saha maçında karşı karşıya gelecek Göztepe'de tüm camia bu müsakaya kilitlendi. Statta açılış öncesi piyasaya sürülen yarım sezonluk 17 bin kombine kartın tamamı tükenirken taraftarlar satışa çıkan 3 bin civarında günlük maç biletine de adeta hücum etti. Futbolseverler 459, 405, 206, 162, 135 ve 54 TL'ye satışa sunulan biletleri çok kısa süre içinde tüketti. İkinci kez Gürsel Aksel Stadı'nda takımlarını izleyecek Göztepeliler yine müthiş bir atmosfer oluşturacak. Stat şimdiden pankart ve bayraklarla süsledi. Göztepe'de güney kale arkasındaki ayakta seyirci uygulamasının protokol henüz tamamlanmadığı için bu maçta da yürürlüğe girmeyeceği belirtildi.

Göztepeli futbolcular öğrencilerle buluştu 

Süper Lig'de cumartesi günü Gürsel Aksel Stadı'nda Gaziantep Futbol Kulübü'nü konuk edecek Göztepe'de futbolculardan Halil Akbunar, Serdar Gürler ve Soner Aydoğdu öğrencilerle buluştu.

"Göztepe Sevgisi Aşılıyoruz" projesi kapsamında Menderes Gazi İlkokulu'na gelen futbolculara öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Etkinliğin son bölümünde Halil, Serdar ve Soner'in katkılarıyla alınan Göztepe setleri öğrencilere dağıtıldı ve hatıra fotoğrafı çekildi.

(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.