Dolar 32,3613
%0.14
Euro 34,9630
%-0.29
Altın 2.325,440
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'de gündem kaleci Beto

Göztepe'de gündem kaleci Beto

Transferde son olarak Galatasaray ile yollarını ayıran sağ bek Sabri Sarıoğlu ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Göztepe'nin Portekiz'in Sporting Lizbon takımının kalecisi Alberto Bastos Beto ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Prensip anlaşmasına varıldı

  • Ege Postası
  • 19.07.2017 - 15:03

Göztepe'nin yeni sezonda kadroda düşünmediği defans oyuncu Hakan Balta'yla da görüşmelerini hızlandırdığı bildirilirken Başkan Mehmet Sepil'in Beto'nun menajeri ile İstanbul'da bir araya geldiği ve tarafların küçük detaylar dışında el sıkıştığı ifade edildi. Portekizli file bekçisinin Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı, 35 yaşındaki kaleci ile 1 senelik kontrat yapılacağı belirtildi.

Kariyerine Sporting Lizbon'da başlayan Beto, daha sonra Porto, Cluj, Braga ve Sevilla gibi Avrupa'nın üst düzey takımlarında forma giydi. Porto ve Sevilla'da 3 kez UEFA Avrupa Ligi kupasını kaldıran deneyimli eldiven, 11 defa Portekiz A Milli Takımı'nda görev aldı.

Yönetimin Beto'da aksilik çıkması halinde, rotayı bonservisi 2020 yılına kadar Beşiktaş'ta olan Ukraynalı Denys Boyko'ya çevireceği bildirildi.

Bu arada Hakan Balta ile Alaçatı'da masaya oturan yönetimin anlaşmaya yakın olduğu, ismi daha önce de gündeme gelen Perulu sol bek Yoshimar Yotun'la görüşmelere hız veren sarı-kırmızılıların, bu transferi hafta sonuna kadar bitirmek istediği kaydedildi.

GENAO MAÇI İPTAL

Avusturya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Göztepe'nin İtalya Seri A ekiplerinden Genoa ile oynaması planlanan özel maç iptal oldu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Pazar günü oynadığımız FC Zürich maçında, organizasyon sıkıntısı nedeniyle futbolcularımız yorucu bir yolculuk yaşamıştır. Bunun üzerine Genoa kulübü ile varılan karşılıklı anlaşma sonucu bugün oynanması planlanan hazırlık müsabakası iptal edilmiştir. Takımımız hazırlıklarına bugün yapılacak çift antrenman ile devam edecektir. Kamuoyunun ve taraftarımızın bilgisine sunarız" ifadelerine yer verdi. (DHA)

Sabri Göztepe ile anlaştı

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.