Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'de Alpaslan'a talip çok

Göztepe'de Alpaslan'a talip çok

Süper Lig'de koronavirüs salgını nedeniyle sezona verilen aranın ardından 6 maçta 4 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde eden Göztepe'nin deneyimli oyuncusu Alpaslan Öztürk için 4 takım sıraya girdi.

  • Ege Postası
  • 15.07.2020 - 12:09

Gerçek bölgesi orta saha olmasına rağmen stoperde görev yapan ve takımın en golcü oyuncusu olan 25 yaşındaki futbolcuyu Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Medipol Başakşehir'in istediği ifade edildi. Göztepe ile sözleşmesi 2021 yılında sona erecek Alpaslan için Başkan Mehmet Sepil'in hatrı sayılır bir bonservis bedeli belirlediği ve bütçenin rahatlaması için oyuncuyu satmaya sıcak baktığı vurgulandı. 

Özellikle Fenerbahçe'nin kaptan Emre Belözoğlu aracılığı ile Alpaslan'la sürekli temas halinde olduğu ileri sürüldü. Ailesi İstanbul'da yaşayan Alpaslan'ın da Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir'den birini tercih etmek istediği bildirildi. Göztepe'ye geçen sezon Elazığspor'dan transfer edilen tecrübeli oyuncu, ilk senesinde 25 lig maçına çıkıp 3 kez fileleri sarstı. Bu sezon ise 23 Süper Lig müsabakasında boy gösteren Alpaslan, 7 kez ağları havalandırarak skora çok önemli katkı sağladı. Alpaslan geçen haftaki Gençlerbirliği maçının son dakikalarında santrforda görev almıştı. (DHA)

Göztepe, Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürdü

Süper Lig'in 33. haftasında 18 Temmuz Cumartesi günü deplasmanda Galatasaray'la karşılaşacak Göztepe, müsabakanın hazırlıklarına devam etti.

Adnan Süvari Tesisleri'nde teknik direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleşen antrenmanın ilk bölümünde hücum ve savunma varyasyonları üzerinde duran sarı-kırmızılı futbolcular daha sonra taktik çalışma yaptı.

Göztepe'de sakatlıkları bulunan Cameron Jerome ve Deniz Kadah takımdan ayrı çalışırken, Serdar Gürler antrenmanda yer almadı.

İzmir temsilcisi yarın yapacağı antrenmanla çalışmalarına devam edecek. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.