Dolar 32,4788
%0.21
Euro 34,5921
%0.28
Altın 2.477,990
%-0.21
Bist-100 9.555,00
%-1.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe, Bursaspor'a şans tanımadı

Göztepe, Bursaspor'a şans tanımadı

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Göztepe sahasında Bursaspor'u konuk etti. Oldukça heyecanlı geçen maçı Göztepe 2-1 kazandı. Bu sonuçla Göztepe 43 puana yükselirken, Bursaspor 33 puanda kaldı. Göztepe, Bursaspor'a şans tanımadı

  • Ege Postası
  • 15.04.2018 - 18:20

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Göztepe, sahasında Bursaspor'u 2-1 yendi.

MAÇTAN DAKİKALAR

24. dakikada konuk ekibin atağında ceza sahasına giren Stancu, topu uygun durumdaki Yusuf Erdoğan'a aktarmak istedi. Yusuf Erdoğan'dan önce kaleci Beto yatarak topa sahip oldu. 

26. dakikada Castro'nun pasında ceza alanında topla buluşan Ghilas şutunu çekti. Kaleci Harun Tekin meşin yuvarlağı kontrol etti. 

29. dakikada Göztepe'nin sol taraftan kazandığı korneri Kosanovic kullandı. Ceza alanındaki Wallace Reis'in kafa vuruşunda, top auta çıktı.

30. dakikada rakiplerinden sıyrılarak ceza alanına giren Yusuf Erdoğan'ın vuruşunda, top üstten auta gitti.

45+2. dakikada Ngando'nun pasında topla ceza alanına giren Ghilas'ın, kaleci Harun Tekin ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda ayağı kaydı ve meşin yuvarlağa vuramadı. Savunma topu uzaklaştırdı.  

Karşılaşmanın ilk yarısı, golsüz sona erdi.

50. dakikada Göztepe öne geçti. Sağ kanattan Sabri Sarıoğlu'nun ceza alanına ortasında Ghilas topa kafayı vurdu. Meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-0

79. dakikada ev sahibi ekip farkı 2'ye çıkardı. Castro'nun savunmanın arkasına gönderdiği topa Tayfur Bingöl hareketlendi. Bu futbolcunun ceza alanı dışından vuruşunda, top filelere gitti: 2-0

87. dakikada Bursaspor, Sow'la skoru 2-1'e getirdi. Göztepe savunmasından dönen topa kafayı vuran Sow, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu.

Göztepe, karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

Stat: Bornova 

Hakemler: Bülent Yıldırım, Mustafa Sönmez, Yusuf Bozdoğan

Göztepe: Beto, Sabri Sarıoğlu, Kosanovic, Leo, Wallace Reis, Halil Akbunar (Dk. 89 Muhammed Enes Durmuş), Castro, Poko, Ngando (Dk. 72 Selçuk Şahin), Gouffran, Ghilas (Dk. 69 Tayfur Bingöl)

Bursaspor: Harun Tekin, Ertuğrul Ersoy, Titi, Barış Yardımcı, Aziz Eraltay, Agu (Dk. 71 Sow), Shehu, Furkan Soyalp (Dk. 55 Emre Taşdemir), Yusuf Erdoğan (Dk. 84 Grozav), Batalla, Stancu 

Goller: Dk. 50 Ghilas, Dk. 79 Tayfur Bingöl (Göztepe), Dk. 87 Sow (Bursaspor)

Sarı kartlar: Dk. 49 Ertuğrul Ersoy, Dk. 59 Agu, Dk. 65 Titi, Dk. 82 Aziz Eraltay (Bursaspor), Dk. 80 Tayfur Bingöl (Göztepe)

MAÇIN ARDINDAN

Spor Toto Süper Lig'de konuk ettiği Bursaspor'u 2-1 yenen Göztepe'nin teknik direktörü Tamer Tuna, oyuncularının maça çok iyi odaklandığını söyledi.

Tuna, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, müsabakada iki takımın da yüksek performans ortaya koyduğunu belirtti.

Futbolcularının maça çok iyi odaklandığını aktaran Tuna, "Herkes şundan emin olsun, Göztepe emin ellerde." ifadesini kullandı.

Kalan 5 haftada Avrupa kupalarına katılma hedefini gerçekleştireceklerine inandıklarını kaydeden Tuna, şöyle konuştu: 

"Bugüne kadar hep işimle ilgilendim. Sezon bitene kadar kafamda Göztepe'den başka bir şey olmayacak, sezon bittikten sonra da olmayacak. Gelecekteki hedefin yükselmesi adına Göztepe'yi kendi hedeflerimin önünde tuttum. Başkanımızın bir teklifi oldu ama ben parayı hep ikinci, hatta üçüncü planlara ittim. Bu planlamam bizi ileriye taşıyacak. Hayatım boyunca burada çalışacakmış gibi plan yapıyorum." 

Er: "Karşılığını alamadık"

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er ise iyi oynadıkları bir karşılaşmadan puan çıkaramadıkları için üzgün olduklarını dile getirdi. 

Kalelerinde ilk golü konsantrasyon eksikliği nedeniyle gördüklerini kaydeden Er, "Maalesef sonuçlandırmada eksiğimiz vardı. Kalemizde pozisyon vermedik. Pozisyonlar aradık, yine bireysel hatayla kalemizde ikinci golü gördük. İyi oyunumuzun karşılılığını alamadığımız için üzgünüz." diye konuştu.

Kalan maçlar için takımına güvendiğini belirten Mustafa Er, "Bazı eksiklerimiz var, onları gidermek için çalışacağız. Önümüzdeki haftadan itibaren yükselişe geçeceğimize inanıyorum." ifadelerini kullandı. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.