Dolar 32,3336
%0.26
Euro 35,1187
%-0.01
Altın 2.302,480
%1.1
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe Bursa'da kader maçında

Göztepe Bursa'da kader maçında

Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta evinde Demir Grup Sivasspor'la 3-3 berabere kalarak bitime 2 maç kala avantaj kaybeden 34 puanlı Göztepe yarın kümede kalma yolunda en önemli rakibi 33 puandaki Bursaspor'la deplasmanda hayati öneme sahip 90 dakikada karşı karşıya gelecek. Hayati öneme sahip 90 dakika

  • Ege Postası
  • 18.05.2019 - 13:06

Spor Toto Süper Lig'de son 2 haftaya düşme hattının hemen üzerinde giren Göztepe, kendisini 1 puan geriden takip eden Bursaspor'la yarın deplasmanda karşılaşacak. Sarı-kırmızılı ekip, rakibini mağlup ettiği takdirde ligde kalma yolunda önemli bir adım atacak ve küme düşecek ikinci takım Bursaspor olacak.

Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda Mete Kalkavan'ın düdük çalacağı müsabaka saat 16.00'da başlayacak. Göztepe'de kırmızı kart cezalısı stoper Reis'in yanı sıra sakatlıkları devam eden Grillo, Kadu, Ghilas, Atakan, Hakan ve Yasin maçta görev alamayacak. Sivasspor maçında dizinden sakatlanan golcü Jerome'un ise durumu maç saati netlik kazanacak. Yine Sivas sınavında kasığından sakatlanıp oynayamayan kanat Serdar ise sahadaki yerini alabilecek. 

Göztepe, Bursaspor'u yener pazartesi günü de Büyükşehir Belediye Erzurumspor Fenerbahçe'ye mağlup olursa bitime 1 hafta kala Süper Lig'e tutunmayı garantileyecek. Bursaspor ve Erzurumspor düşen takımlar olacak. Aksi sonuçlarda Göztepe şansını son hafta evinde oynayacağı Ankaragücü maçına bırakacak. Bursa ise yarın Göztepe'ye yenilirse her şartta küme düşecek. İki takım taraftarları kritik maç öncesi centilmenlik rüzgarları estirdi. Hem Bursasporlu hem Göztepeli futbolseverler sosyal medya üzerinden birbirlerine başarılar dilerken, iki grubun maç öncesi stada birlikte gideceği vurgulandı. Her iki takıma gönül verenler geçen sezon ve bu sene oynan maçlarda tribünlerde birlikte oturdu. Teknik Direktör Tamer Tuna, mutlak 3 puan için Bursa'ya gittiklerini belirterek, "Takımıma inanıyorum. Ligde kalmak için tüm ipler bizim elimizde. Bursaspor ve Ankaragücü maçlarını kayıpsız geçeceğiz" dedi. 

GÖZTEPE

Beto - Gassama, Titi, Alpaslan, Berkan, Poko, Castro, Deniz, Halil, Serdar, Jerome (Borges)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.