Dolar 32,3398
%0.18
Euro 35,1000
%-0.24
Altın 2.239,180
%-0.19
Bist-100 8,82
%1.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe Başkanı Sepil'den yerel yönetimlere salon sitemi

Göztepe Başkanı Sepil'den yerel yönetimlere salon sitemi

Göztepe taraftarının ve Göztepe yönetiminin destekleriyle kurulan Göztepe Hentbol Takımı, düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. Göztepe'nin İzmir'in en bilinen markalarından olduğunu dile getiren Sepil, yerel yönetimlerle üst seviye görüşmelerdeki yakınlığı, "bir salondan iki saat faydalanmak istediklerinde" göremediklerini söyledi. Öte yandan Torbalı Belediyesince tahsisi iptal edilen arazi konusuna da değinen Sepil, "Mevcut Belediye Başkanının açıklamaları cevabı hak etmiyor. Göztepe politika üstüdür. Bizi politika içine çekmeye çalışanlar, çekemezler" dedi.

  • Ege Postası
  • 22.09.2020 - 13:20

Göztepeli taraftarların ve Göztepe Spor Kulübü yönetiminin desteğiyle yeniden kurulan Göztepe Hentbol Takımı için basın toplantısı düzenlendi. Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'ndaki toplantıda Göztepe Hentbol Takımı'nın taraftarlardan oluşan yönetim kadrosu ve sporcular tanıtıldı. Toplantıya, Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Mehmet Sepil'den yerel yönetimlere salon sitemi

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, konuşmasında hentbolda yeni bir sayfanın açıldığını söyleyerek, “Hentbol şubesi taraftarlar tarafından yönetilecek. Kulüp bünyesinde 17 amatör şubemiz var. Hentbol şubesinin başarılı olacağına inanıyorum. Ancak maalesef bu şehrin dinamikleri şehrin aidiyet duygusuna hizmet etmiyor. Bu yılların sorunu, mevcut kişilere bağlayarak bir yere gidemeyiz. Bizim işimizi daha fazla yapmamız gerekiyor, bu aidiyeti daha iyi izah etmemiz gerekiyor. Göztepe İzmir'in en çok bilinen markalarından biri. Ancak yerel yönetimlerle üst seviye görüşmelerdeki yakınlığı bir spor salonundan iki saat kullanmak konusunda bu yakınlığı göremiyoruz” dedi.

Sepil'den “Torbalı Tesisleri” açıklaması

Torbalı ilçesinde altyapı tesisi için bir önceki belediye yönetimi tarafından Göztepe'ye devredilen ancak mevcut yönetim tarafından tahsisi iptal edilen arsa ile ilgili de açıklamalarda bulunan Mehmet Sepil, "Oraya gençler için tesis yapacaktık, okul yapacaktık. Sadece futbol altyapısı olmayacaktı. Futbol sahalarının yanında spor salonu, okul, yüzme havuzu planlıyorduk. Sadece futbol altyapısına değil, diğer amatör branşlara da hizmet edecekti. Mevcut belediye başkanının açıklamaları cevabı hak etmiyor. Göztepe politika üstüdür. Bizi politika içine çekmeye çalışanlar, çekemezler” ifadelerini kullandı.

Hedef yeniden Avrupa

Toplantıda konuşan Göztepe Hentbol Şube Sorumlusu Ramazan Harmancı da pandemi nedeniyle birçok takımın kapandığı dönemde taraftar dernekleri ve yönetim kurulunun da desteğiyle hentbol şubesinin devam etmesi konusunda karar aldıklarını söyledi. Harmancı, 2020-2021 sezonunda Antrenör Metin Parlak yönetiminde genç ve dinamik bir ekip kurduklarını dile getirerek, "Amatör branşlarda özellikle salon konusunda sorun yaşıyoruz. Bu konuda belediyelerden yeterli destek alamıyoruz. Bu sene belirli bir bütçe ile giriyoruz. Takıma destek olmak için yaptığımız piksel kampanyasına her öğrenciden askere, Dubai'den ABD'ye katılım oldu. Bu yılı geçiş dönemi olarak planladık. 3-4 senelik süreçte Avrupa kupalarına tekrar katılmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Göztepe'de hedeflere inanç tam

Antrenör Metin Parlak ise Göztepe ailesinin parçası olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Süper Lig'in en genç takımıyız. Yaş ortalamamız 21. Savaşan, çok koşan, sonuna kadar mücadeleyi bırakmayan bir takım olacağız. Önümüzdeki 5 yılın temelini atıyoruz. Göztepemizin ismini çok yükseklere çıkaracağımıza inanıyorum.” (İHA)

Göztepe, Gaziantep FK maçının hazırlıklarını sürdürdü

Öte yandan Süper Lig'in 3. haftasında 26 Eylül Cumartesi günü Gaziantep FK'yi konuk edecek Göztepe, hazırlıklarına devam etti. 

Adnan Süvari Tesisleri'nde teknik direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde pas çalışması yapan sarı-kırmızılı futbolcular, daha sonra hücum ve savunma varyasyonları üzerinde durdu.

Sarı-kırmızılı ekipte sakatlığı bulunan Stefano Napoleoni takımdan ayrı çalıştı. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.