Dolar 32,5329
%0.14
Euro 34,9198
%-0.15
Altın 2.437,800
%0.06
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe Alanya maçında gol düellosu

Göztepe Alanya maçında gol düellosu

Süper Lig'in 29. haftasında oynanan Göztepe ile Alanyaspor maçı gol düellosuna sahne olsa da kazanan çıkmadı: 3-3. Göztepe'nin golleri 11. dakikada Serdar Gürler, 49. dakikada Alpaslan ve 90. dakikada Napoleoni'den geldi. Alanyaspor'un gollerini 4. dakikada Efecan Karaca, 45 ve 64. dakikalarda Cisse kaydetti.

  • Ege Postası
  • 27.06.2020 - 23:15

Süper Lig'de yeni tip corona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle verilen aranın ardından galibiyeti bulunmayan iki ekibin mücadelesinde Göztepe ile Aytemiz Alanyaspor 3-3 berabere kaldı.

Gürsel Aksel Stadı'nda toplam 6 golün olduğu müsabakada Göztepe, 3 kez geriye düşmesine rağmen üçünde de beraberliği yakaladı.

Alanyaspor'un gollerini 4. dakikada Efecan Karaca, 45+3 ve 64. dakikada Papiss Cisse kaydetti. 

Göztepe'nin golleri 11. dakikada Serdar Gürler, 49. dakikada Alpaslan Öztürk ve 90. dakikada Stefano Napoleoni'den geldi.

3-3 eşitlikle tamamlanan müsabakadan sonra Göztepe, puanını 38'e, Aytemiz Alanyaspor ise 45'e çıkardı.

En son erteleme maçında Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup ettikten sonra lige verilen aradan sonra iki maçta Trabzonspor'a 3-1, BtcTurk Yeni Malatyaspor'a ise 2-1 mağlup olan İzmir temsilcisi Aytemiz Alanyaspor'la 3-3 berabere kaldı.

Aynı periyotta Medipol Başakşehir'e 2-0 yenilen Trabzonspor'la 2-2 berabere kalan Aytemiz Alanyaspor, ligde dış sahada üst üste 5. maçında da galibiyet alamadı.

Süper Lig'de gelecek hafta Göztepe, Fenerbahçe'ye konuk olacak. Alanyaspor, Ankaragücü'ne konuk olacak.

Stat: Gürsel Aksel

Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Erdinç Sezertam, Serkan Çimen

Göztepe: Beto, Gassama, Titi, Alpaslan Öztürk, Berkan Emir, Serdar Gürler, Soner Aydoğdu (Dk. 75 Halil Akbunar), Borges, Tripic (Dk. 68 Napoleoni), Mossoro (Dk. 68 Castro), Wilczek (Dk. 59 Deniz Kadah)

Aytemiz Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Caulker, Tzavellas, Kaan Kanak, Efecan Karaca, Ceyhun Gülselam, Salih Uçan (Dk. 81 Musa Çağıran), Fernandes (Dk. 46 Campos) (Dk. 70 Onur Bulut), Bakasetas, Cisse (Dk. 90+4 Mustafa Pektemek)

Goller: Dk. 4 Efecan Karaca, Dk. 45+3 ve 64 Cisse (Aytemiz Alanyaspor), Dk. 11 Serdar Gürler, Dk. 49 Alpaslan Öztürk, Dk. 90 Napoleoni (Göztepe)

Sarı kartlar: Dk. 22 Borges, Dk. 42 Alpaslan Öztürk, Dk. 73 Titi (Göztepe), Dk. 31 Caulker, Dk. 41 Juanfran (Aytemiz Alanyaspor)

Süper Lig'de üst üste Trabzonspor ve BtcTurk Yeni Malatyaspor maçlarını kaybeden Göztepe, Aytemiz Alanyaspor karşısında son dakikada attığı golle mağlubiyetten kurtuldu: 3-3. Gürsel Aksel Stadı'nda seyircisiz oynanan maçta perdeyi 4'te Efecan açtı, Göztepe 11'de Serdar'la dengeyi kurdu. Konuk takım ilk yarının uzatma dakikalarında Cisse'nin golüyle soyunma odasına galip girdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Göztepe 49'da Alpaslan ile tekrar beraberlik golünü attı. Cisse 64'te bir kez daha sahneye çıkarak Alanyaspor'u öne geçirdi. Maçta son sözü 90'da Napoleoni söyledi.

MAÇTAN DAKİKALAR...

4'üncü dakikada Alanyaspor öne geçti. Kullanılan frikikte Bakasetas'ın şutu direkten döndü. Topu önünde bulan Efecan bomboş durumda fileleri havalandırdı: 0-1.

11'inci dakikada Göztepe skoru eşitledi. Mossoro'nun ara pasında sağ çaprazda Serdar topla buluştu. Kaleci ile karşı karşıya kalan Serdar düzgün bir vuruşla ağları sarstı: 1-1.

34'üncü dakikada Berkan ceza sahası dışından topa gelişine vurdu. Ancak meşin yuvarlak farklı bir şekilde üstten auta çıktı.

42'nci dakikada Göztepe gole yaklaştı. Tripic'in kullandığı serbest vuruşta Borges kafayı vurdu, top az farkla oyun alanını terk etti.

45+3'üncü dakikada Alanyaspor yeniden öne geçti. Hızlı gelişen atakta Efecan'ın pasını alan Cisse sağ çaprazdan vuruşunu yaptı, yerden köşeye giden top ağlarla buluştu: 1-2.

49'uncu dakikada Göztepe bir kez daha dengeyi sağladı. Berkan'ın ortasında Alpaslan kafayı vurdu: 2-2.

64'üncü dakikada Alanyaspor golleri üçledi. Savunmayı rahat geçen Efecan yerden pasını Cisse'ye aktardı. Golcü futbolcu müsait durumda topu kaleye gönderdi: 2-3.

72'nci dakikada kontratağa kalkan Alanyaspor'da Efecan'ın sert şutunda top üst direkten döndü.

90'ıncı dakikada Göztepe bir kez daha Alanyaspor'u yakaladı. Soldan yapılan ortada Castro topu kafayla çevirdi. Napoleoni'nin vuruşunda kaleci Marafona çaresiz kaldı: 3-3

Karşılaşmada başka gol olmadı ve Göztepe sahasında Aytemiz Alanyaspor ile 3-3 berabere kaldı.

MAÇIN ARDINDAN

Süper Lig’in 29’uncu haftasında Göztepe, sahasında Aytemiz Alanyaspor ile 3-3 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut ve Göztepe Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, izleyenlere keyifli bir maç izlettirdiklerini söyledi. Göztepe deplasmanında 2 puan kaybettiklerini belirten tecrübeli teknik adam, "İzleyenler açısından güzel bir maç olduğunu düşünüyorum. Güzel oldu, 6 gol oldu. Bu maçı kazanmak istiyorduk. 2 puan kaybettik, yeteri kadar gol pozisyonları vardı, değerlendiremedik. 3 kez öne geçtik, rakibimiz eşitledi. Bunun olmaması gerekirdi. Bizim gibi takıma yakışmadı. Çok gol yiyen takım değiliz, hata yapan takım da değiliz. Hata yaptık ve 3 gol yedik. Bu maçı analiz edip değerlendireceğiz" şeklinde konuştu.  

ERSAN PARLATAN: KÖTÜ GİDİŞATA BERABERLİKLE DE OLSA DUR DİYEBİLDİK

3 kez yenik duruma düşmelerine rağmen pes etmediklerini ifade eden Göztepe Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan, "6 gollü bir maçtı. Seyirciler adına ekran başında zevkli maçtı. 1 puana sevinelim. Bir takım 3 defa yenik duruma düşüp inançla geri döndü. Bu skoru düzeltme adına oyuncular her şeyini sahaya yansıttı. Zaman zaman iyi futbolla da süsledik. Geçiş oyununda top bizdeyken iyi oynadığımızı düşünüyoruz. Kırılma anlarında daha dikkatli olmamız lazım. Yenik duruma düşüp her seferinde beraberliği sağlamak zor. Bunu başardık. 2 maçtır kaybediyorduk ve bu kötü gidişata beraberlikle de olsa dur diyebildik. Burada gösterdiğimiz arzuyu, coşkuyu sahaya yansıtırsak Fenerbahçe deplasmanından puan alabiliriz" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.