Dolar 32,3817
%0.2
Euro 35,0295
%-0.1
Altın 2.326,350
%0.26
Bist-100 9,14
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göz-Göz'ün eski hocasından kötü haber!

Göz-Göz'ün eski hocasından kötü haber!

GÖZTEPE'nin altyapısında 6 yıl görev yapıp, Suat Kaya'nın teknik direktörlüğü döneminde yardımcı antrenör olarak çalışan, geçen sezon da Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın ekibinde yer alan Mehmet Turhan Demir lösemi ile mücadele ediyor.

  • Ege Postası
  • 20.07.2015 - 15:59
İki hafta önce şiddetli grip şüphesiyle hastaneye giden 28 yaşındaki teknik adama kan kanseri teşhisi konuldu. Ağabeyi Okan Demir, "Mehmet şiddetli boğaz ağrısı ve yüksek ateş nedeniyle Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gitti. Dışkısı da kanlı gelmeye başladı. Doktorlar kardeşimi bir dizi testten geçirdi. Kan kanseri olduğunu öğrenince dünyalar başımıza yıkıldı" dedi. Çarşamba günü kemoterapiye başlandığını ifade eden Okan Demir, şöyle devam etti:

"Ersun Yanal Trabzonspor'dan istifa edince Mehmet de ayrıldı. Haliyle sigortası da durduruldu. Ancak Ersun Hoca, Mehmet'in durumunu öğrenince kendi şirketinde sigortalı yaptı. Tedaviye onun sayesinde başladık." 

Geçen sezon başında Trabzon'da yapılan rutin testlerın temiz çıktığını hatırlatan ağabey Demir şöyle devam etti: 

"Her şey bir anda başladı. Biz de şaşkınız. Tromsbosit için A (rh) pozitif kana ihtiyacımız var. Göztepelilerin yanı sıra Karşıyakalı ve Altaylı taraftarlar da kan vermek için hastaneye koştu. Mehmet moral olarak çok iyi durumda. Tüm dualarımız onunla." (DHA)



Göztepeli miniklerden Demir'e ziyaret

 
GÖZTEPE U14 Takımı, lösemi teşhisi konulan Antrenör Mehmet Turan Demir'i tedavi gördüğü Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ziyaret etti. Futbol Altyapı Sportif Koordinatörü Aktuğ Sönmez ile hastaneye gelen minik futbolcular, sarı kırmızılı kulübün altyapısında 6 yıl çalıştıktan sonra geçen sezon Trabzonspor'da Ersun yanal'ın yardımcılığını üstlenen Mehhet Turan Demir'e moral verdi.


Sporcular sağlık riski nedeniyle odaya alınmazken, Demir eski öğrencilerini camdan selamladı. Kemoterapi tedavisi gören Mehmet Turan Demir, "Hepinizi çok seviyorum. En kısa sürede beraber idman yapacağız" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.