Dolar 32,3764
%0.18
Euro 34,9968
%-0.19
Altın 2.333,930
%0.58
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Görmez ilçe kongresinde teşkilata seslendi: 'Bugün kimse çıkıp da...'

Görmez ilçe kongresinde teşkilata seslendi: 'Bugün kimse çıkıp da...'

Hasan Akbıyık’ın yeniden ilçe başkanı seçildiği kongreye, Ak Parti İl Başkanı Aydın Şengül, Ak Parti İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Necip Kalkan, Hüseyin Kocabıyık, Kerem Ali Sürekli, Torbalı, Kemalpaşa, Menderes, Kiraz belediye başkanları katıldı. Görmez ilçe kongresinde teşkilata seslendi:

  • Ege Postası
  • 12.03.2018 - 12:37

AK Parti İzmir İlçe Kongreleri serisi devam ediyor. Pazar günü Menderes’ten sonra Torbalı İlçe kongresi de yapıldı. Hasan Akbıyık’la yolan devam kararı alındı. Torbalı Belediyesine ait bin 200 koltuk kapasiteli konferans salonunda yer kalmaması nedeniyle kongreyi izlemeye gelenlerin bir kısmı salonda yer bulamadı. Hasan Akbıyık’ın yeniden ilçe başkanı seçildiği kongreye, Ak Parti İl Başkanı Aydın Şengül, Ak Parti İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla KayaNecip KalkanHüseyin KocabıyıkKerem Ali Sürekli, Torbalı, Kemalpaşa, Menderes, Kiraz belediye başkanları katıldı. AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Hasan Akbıyık, kongrede yaptığı teşekkür konuşmasında, ilçe başkanlığı döneminde girdikleri bütün seçimleri kazandıklarını, Mahmut Atilla Kaya ve Adnan Yaşar Görmez döneminde temeli atılan teşkilatın hala bütün değerlerini koruyarak Torbalı’da seçimleri kazandığını söyledi.

Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleşen AK Parti 6. Olağan kongresinde divan başkanlığına seçilen AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, “Torbalı İzmir’in mührünü elinde tutuyor. Torbalı teşkilatı 2002 yılından bu yana çalıştı, bir belediye başkanı, bir de milletvekili çıkardı, bu çalışkan teşkilatın üyelerini, neferlerini kutluyorum. Bundan sonraki hedefimiz Torbalı’da en az yüzde 50 oy ile bir kez daha belediyeyi almaktır. Teşkilatımız hedefi büyütsün, Torbalı iki kat büyüdü, hedefiniz de aynı oranda büyüsün” dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan yaptığı konuşmada, “Torbalı, AK Parti belediyeciliği ile iki kat büyüdü, önümüzdeki süreçte en az 10 kat büyüyecek, İzmir’in çekim merkezi olacak. İzmir’in her yerine gidiyorum ama Torbalı’ya geldiğimde burada yapılan hizmetleri görünce başım dik geziyorum” dedi.

Ak Parti İzmir Milletvekili  Hüseyin Kocabıyık ise yaptığı konuşmada, “Bugün burada bu güzel tablonun oluşturulması Torbalı’da sizlerin başarısını gösteriyor. Bu başarının bundan sonra da süreceğine inancım tamdır. Bugüne kadar çok kongre gördüm ancak hiç bu kadar kalabalık ve coşkulu bir kongre görmedim. Sizleri tebrik ediyorum” dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ise konuşmasında , “2002 yılından bu yana bu davaya gönül veren, bizimle beraber emek harcayan ve partimizi bugün bulunduğu konuma getiren tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bugün gerçekleştireceğimiz kongre ile kadrolarımızı yenileyerek, aynı heyecan ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Görev alacak olan yeni yönetime başarılar diliyorum” dedi. Kaya, Afrin’de devam eden operasyona da vurgu yaparak, Türkiye’nin birlik beraberlik içinden geçmesi gereken bir süreç yaşadığını söyledi.

TORBALI’DA BAŞARILI BİR YÖNETİM VAR

Torbalı’da her yönüyle başarılı bir yönetim olduğunu, Belediyenin onlarca projeyi birer birer hayata geçirdiğini belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül “Bugün gerçekleştireceğimiz kongre ile belirleyeceğimiz yönetim 2019 yılında partimizi iki önemli seçime taşıyacak. Bizler de bu süreçte elimizden gelen katkıyı koyacağız. Torbalı’da başarılı bir yönetim var. Belediyesi ile, teşkilatı ile, merkezi yönetimi ile önemli bir uyum ve bütünlük yakaladık. Bu enerji Torbalı’ya hizmet ve yatırım olarak yansıyor. Bu başarıda payı olan siz değerli teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum. Torbalı’da yerel yönetim ile merkezi hükümetin aynı hedefe odaklanmasının, birlikte koordinasyon içinde çalışmasının başarı hikâyesine tanık oluyoruz.” ” şeklinde konuştu.

TORBALI DÖRT YILDA İKİ KAT BÜYÜDÜ

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez de ilçede yapılan yatırımlardan, tamamlanan projelerden örnekler vererek, 4 yılda iki kat büyüdüklerini, ilçenin çehresinin değiştiğini belirterek şunları söyledi “Siyasi partilerin vazgeçilmez, tartışılmaz bir hedefi vardır. Genelde, yerelde iktidar olmak ve milletine verdiği sözleri, projeleri hayata geçirmektir. Türkiye’de ve Torbalımızda bunu başardık. Rabbimin inayeti ve sizlerin gayretli çalışmaları neticesinde ilçemiz Torbalı, 4 yıldır Ak Partili belediye tarafından idare ediliyor. Bu 4 yıllık süre zarfında Ak Belediyeciliğin etkisini ve gücünü göstermek için olağanüstü bir çaba harcadık. Kentin kaderini ve çehresini değiştirecek olan ve sayısı yüzü aşan projelerimizi tek tek hayata geçirdik. Torbalı son 4 yılda kamu ve belediye yatırımlarında, büyümede kentleşmede sosyal projelerde, sağlık, eğitim, ulaşım, altyapı yatırımlarında ilçeye kazandırılan arsalarda, yeni yaşam alanlarında kültürel, sanatsal, bilimsel etkinliklerde iki kat büyüdü. Şunu her yerde, her ortamda gönül rahatlılığıyla söyleye birsiniz.

AK BELEDİYECİLİK TORBALI’YI 4 YILDA TAM İKİ KAT BÜYÜTTÜ

Nüfus artışına, inşaat ruhsatına, ilçeye kazandırılan yeşil alan miktarına, kamu ve özel sektörün sağlık, eğitim,ulaşım, tarım, sanayi, konut, kentleşme gibi sonuçlanmış yatırım verilerine, rakamlara dayanarak bunu söylüyorum.

Birkaç örnek vermek gerekirse artık son derece modern yeni bir devlet hastanemiz var. İlçemize yakışır şekilde projelendirdiğimiz Belediye binamızın inşaatı hızla yükseliyor. Kent meydanlarımızı tamamlayıp hizmete açtık. Yürüyüş yollarımız göz dolduruyorTürkiye’nin en büyük çevre yatırımlarından biri kabul edilen Fetrek Çayı Sultanlar vadisi projesinde 2. etaba geçtik. İlk ağaçları dikmeye başladık.

Sosyal Belediyecilik anlamında da çok başarılı işlere imza atıyoruz. Evde Bakım Hizmet Birimimiz ile düşkünün, sahipsiz kalmışın elinden tutuyoruz. Düşük gelirli vatandaşlarımıza ilaç olacak sosyal marketimiz tamamlandı, yakında hizmete açılacak. Burada tek tek saymanın epey zaman alacağı bütün bu projeleri detaylarıyla birlikte sizler için hazırladığımız broşürde görebilirsiniz.

İSTİKRAR DEVAM EDERSE

Bu istikrar ve merkezi hükümetin desteğiyle; 5-6 yıl sonra; Torbalı çehresi değişmiş, 3 kat daha büyümüş, İzmir’in en yaşanabilir, en çok tercih edilen, ticaret yapılan ilçesi olarak başarı hikâyesini zirvelere taşıyacaktır. Bütün bu yapılanlarda partimizin ilçe teşkilatının desteğini, gücünü hep yanımızda hissettik. Bu vesileyle verdiğiniz destekten ötürü sizlere bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. İlçe Başkanı’mız Sayın Hasan Akbıyık ve partimizin tüm kademesindeki dava arkadaşlarımın emekleri unutulmaz. Elbette Ankara’da, Büyük Millet Meclisi’nde gecesini gündüzüne katarak çalışan ve her konuda desteğini hep yanımızda hissettiğimiz değerli milletvekillerimize huzurunuzda teşekkür ediyorum. Hele bir milletvekilimiz var ki.. .Bir ayağı Ankara’da diğeri Torbalı’da proje dosyalarımız masasında ilçemiz için durmaksızın çalışıyor, üretiyor. Sayın Mahmut Atilla Kaya’ya kardeşime de özel bir alkış rica ediyorum. Torbalı Ak Belediyeciliğin neleri başarabileceğinin en güzel örneklerinin verildiği bir ilçe olduysa bunda sizin de katkınız çok büyük. Belediye yönetiminde, yapılan işlem ve projelerde davamızın mukaddesatına halel getirecek ve sizlerin başını öne eğdirecek hiçbir olumsuzluğun yaşanmasına izin vermedik. Bu ahlaklı ve ilkeli yönetim anlayışı ilçemizde hayata geçirmiş olduğumuz bütün o projelerden daha değerlidir. Halka hizmetin Hakka hizmet olduğunu asla aklımızdan çıkarmadık.

Bugün kimse çıkıp da “Torbalı Belediyesi’nde kayırmacılık yapılıyor, eşit hizmet ilkesine aykırı davranılıyor ya da mali kaynaklar çar çur ediliyor” diyemez. Ya da “şu mahalleye hizmet edilirken bu mahalle yok sayılıyor” diyemez. O nedenle başınız daima dik olsun.

Hem belediyemizin şu son 4 yılda Torbalı’da gerçekleştirdikleri yüzünden hem de Belediyecilikte adil ve ilkeli yönetim anlayışından taviz verilmediğinden dolayı başınız dik gezin. Bize teslim edilen bu emanetin her kuşunu ve her dakikasını ahlakımız, vicdanımız, inancımız en yüce değerlerimiz gibi koruduk, korumaya da devam edeceğiz.

BİRLİKTE NELER BAŞARDIĞIMIZI BULDUĞUNUZ HER FIRSATTA HALKIMIZA ANLATIN

Elbette daha yapacak olduğumuz çok iş, alacak olduğumuz mesafeler var. Dün olduğu gibi, bugün olduğu gibi, önümüzdeki süreçte de enerjimizi, birikimimizi elimizden gelenin fazlasını yapmak için sarf edeceğiz. Aynı birliktelik ruhuyla, aynı ortak heyecanla Partimizin Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği 2023 hedeflerine yürüyeceğiz inşallah.

Torbalı’da gerçekleşen projelerimizin birçoğunda İzmir Milletvekilimiz Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın desteği emeği bize güç veriyor. Kendisine özel olarak teşekkür ediyoruz.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.