Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Google'den tarlaya... İyi Parti'den Gerenköy çıkarması!

Google'den tarlaya... İyi Parti'den Gerenköy çıkarması!

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in danışmanı Taylan Yıldız, Foça’ya bağlı Gerenköy Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Yıldız ve heyeti (köylülerin) vatandaşların sorunlarını dinledi, maliyetinin altında fiyat verildiği için toplanmayan ürünleri tarlaları dolaşarak, yerinde tespit etti. İyi Parti'den Gerenköy çıkarması

  • Ege Postası
  • 03.12.2018 - 16:52

Meral Akşener’n daveti üzerine Google’daki işini bırakarak Türkiye’ye dönen ve “Burası benim vatanım. Sıkıntı durumunda anneme koşar gibi koştum vatanıma” sözleriyle tanınan “Türk dahi” lakaplı Taylan Yıldız, Foça’lı İyi Partililer tarafından Gerenköy girişindeki tarlalarda karşılandı.

Yıldız’a ziyaretinde İyi Parti Foça İlçe Başkanı Yasemin Görgeç, Gaziemir İlçe Başkanı Leman Emin, İzmir İl Başkan yardımcısı Evren Gülay, İl yönetim kurulu üyeleri Mert Yılmaz, Nihal Pala ve Melike Tırpan ile İl Gençlik Kolu Başkanı Orçun Çeken eşlik etti.

Heyet birlikte tarlaları gezdikten sonra Gerenköy merkezinde esnaf ve kıraathaneleri dolaştı. Yaşlıların eli öpüp vatandaşların hatrını soran Yıldız, özellikle gençlerin işsizlik ve geçim zorluğu konularında anlattıklarını not aldı.

Ziyarete geldikleri Gerenköy’lülerin kendilerini bağrına bastığını, bunun kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Taylan Yıldız, “Aday mısınız, neden burdasınız'” sorularının ise kendilerini şaşırttığını söyledi.

Taylan Yıldız; “Bir partinin size gelip hatırınızı sorması için aday olmamıza gerek yok. Artık beş yıl süre ile hep kapınıza geleceğiz, dertlerinizi dinleyeceğiz, birlikte çözüm üreteceğiz. İnsanlarımızın çoğu işsiz. Gelecek kaygısı içindeler. Ekmek derdindeler. Fiyatların artacağından çok endişeliler. Çiftçimizin ürünü yerde kalmış. Toplamak bile istemiyorlar. Ederine satacakları yer yok. Halbuki marketlerde fiyatlar almış başını gitmiş. O yüzden bu sistemin değişmesi gerek. Bu alanda adımlar atacağımıza söz veriyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.