Dolar 32,3671
%0.15
Euro 35,0026
%-0.18
Altın 2.325,850
%0.23
Bist-100 9,10
%0.22

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gönüllülerden köy okuluna yardım

Gönüllülerden köy okuluna yardım

İzmir'in Ödemiş ilçesini ziyaret eden, Aktiffelsefe Kültür Derneği gönüllüleri, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü'nde bir köy okulundaki 27 öğrenciye mont ve ayakkabıdan oluşan hediye paketleri verdi.

  • Ege Postası
  • 07.12.2019 - 11:23

Ankara'da kurulan bir sivil toplum kuruluşu olan Aktiffelsefe Kültür Derneği, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü nedeniyle Ödemiş Orhangazi İlkokulu'ndaki 27 öğrenciye mont ve ayakkabı dağıttı. Ayrıca öğrencilere 'Depremle Birlikte Yaşam' eğitimi verildiğini de ifade eden Aktiffelsefe Kültür Derneği sosyal kampanyalar sorumlusu Özlem Kuşçuoğlu, sosyal sorumluluk projelerinde kendilerine gönülden destek olan tüm üye ve gönüllülere teşekkür ederek "Gönüllü faaliyetlerimiz kapsamında, ekoloji seminerleri, oyuncak geri dönüşüm kampanyası, çevre temizlik kampanyaları, ağaç dikim kampanyaları, çevre festivalleri, hayvanlar için etkinlikler, insani yardım ve sosyal kampanyalar, mutlu çocuk yetiştirme seminerleri, çocuk atölyeleri, tarihe dokunuş etkinliği, huzurevi ziyaretleri, okul tadilatları, kütüphane kurulum etkinlikleri, özel çocuklarla etkinlikler gibi çokça faaliyet yer almaktadır.




Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, 1985 yılında, gönüllü çalışmaları ve faydalarını dünya çapında duyurmak ve gönüllü programlara katılımı arttırmak amacıyla 5 Aralık tarihinin her yıl Dünya Gönüllüler Günü olarak kutlanmasına karar vermiştir. Aktiffelsefe üyeleri kendi aramızda para toplayarak 27 öğrenci için mont ve ayakkabı aldık. Gea arama kurtarma ve insani yardım çalışmalarında bulunan afetlerde görev alan ekip üyelerimiz de çocuklara 'Depremle Birlikte Yaşam Eğitimi' verdi" dedi. (DHA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.