Dolar 32,3736
%0.17
Euro 34,9717
%-0.27
Altın 2.326,080
%0.24
Bist-100 9,07
%-0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Go-Kart pisti inşaat alanında gerginlik! Firma yetkilisi Kazım Çam'ın üzerine motosikletini sürdü

Go-Kart pisti inşaat alanında gerginlik! Firma yetkilisi Kazım Çam'ın üzerine motosikletini sürdü

Güzelbahçe’de Go Kart pisti krizi sürüyor. Yelki Mahallesi’nde bulunan tarım arazisine yapılmak istenen go-kart pisti firmanın sabah saatlerinde jandarma eşliğinde inşaatın mührünü sökerek çalışmalara başlamasının yankıları sürerken, firma yetkililerinden Cem Özenli’nin motosikletini alanda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Kazım Çam’ın üzerine sürdüğü iddia edildi. Öte yandan olay sonrası karakola giden Çam, Özenli’den şikayetçi olurken, savcılığa suç duyurusunda da bulunacağı belirtildi.

  • Ege Postası
  • 11.08.2020 - 14:36

EGEPOSTASI- Güzelbahçe'nin Yelki Mahallesi'nde tarım arazisine ve doğal sit alanı içinde yapılmak istenen Go-Kart Pisti'ne karşı mücadele sürüyor. Günlerdir doğa için nöbet tutulurken, firmanın bu sabah saatlerinde jandarma eşliğinde bölgeye girerek mühürleri söktükleri ve çalışmalara başladıkları öğrenildi.

Belediye Başkanı Mustafa İnce pistin yapılacağı alanda isyan ederken, “kanunsuzca mühürleri söküp, doğayı böyle böyle yok ediyorlar” açıklamasında bulunmuştu.

İnce’ye eşlik eden Belediye Başkan Yardımcısı Kazım Çam da alanda destek verip incelemelerde bulunurken, firmya yetkilileriyle tartıştığı, bunun üzerine tansiyonun yükseldiği ve firma yetkilisi olan Cem Özenli’nin motosikletini Kazım Çam’ın üzerine sürdüğü iddia edildi.

Olaydan yara almadan kurtulan Başkan Yardımcısı Çam’ın karakola giderek Özenli hakkında şikayetçi olduğu ve savcılığa suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

Öte yandan olay sonrasında CHP İzmir Milletvekilleri Atila Sertel ve Kani Beko ile CHP İzmir İl yönetiminin bölgeye giderek Güzelbahçe örgütüne ve doğa için nöbet tutanlara destek verdikleri belirtildi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.