Dolar 32,5722
%0.1
Euro 34,9600
%0.38
Altın 2.422,280
%-0.04
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gıda Çarşısında korkutan yangın

Gıda Çarşısında korkutan yangın

İzmir'in Konak ilçesinde, kozmetik ürünleri satan iş yerinde çıkan ve daha sonra yandaki dükkanlara sıçrayan yangın, İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin yoğun çalışması sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü. Küçük çapta patlamaların da olduğu yangında ilk belirlemelere göre 4 iş yeri zarar gördü. Öte yandan dumandan etkilenen ve tedavi altına alınan itfaiye erinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 01.08.2020 - 08:20

Yangın, akşam saatlerinde Yenişehir Mahallesi Gıda Çarşısı içerisindeki toptan kozmetik ürünleri satan bir iş yerinde çıktı. Bilinmeyen nedenle çıkan yangında iş yerinden duman yükseldiğini gören çevredekiler, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yangına müdahalede bulundu. Yangın, kısa sürede büyüyerek komşu iş yerlerine de sıçradı. Küçük çapta patlamaların da olduğu yangın paniğe neden oldu.

KONTROL ALTINA ALINDI

Yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü. Bölgedeki soğutma çalışmaları ise sürüyor.

Yangında ilk belirlemelere göre 4 iş yerinin zarar gördüğü belirtildi. Öte yandan, dumandan etkilenen bir itfaiye eri de sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Yangının kesin çıkış nedeni yapılacak incelemelerin ardından belirlenecek.

(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.